logo

ÇANDEF GB Zeynettin Aydın Milletvekili Aday Adaylığına Başvurdu

ÇANDEF GB Zeynettin Aydın Milletvekili Aday Adaylığına Başvurdu

İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ak Parti’den 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

Recep Kenan/itvaber.com

ÇANDEF Genel Başkanı, Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı ve Ak Parti Maltepe Belediye Meclisi Üyesi Zeynettin Aydın, Ak Parti’den 28. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

Zeynettin Aydın, Ak Parti Maltepe Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti.

28. Dönem İstanbul 1. Bölge Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için başvuran Zeynettin Aydın, yaptığı açıklamada, “Sevgili kardeşlerim kıymetli hemşehrilerim, Uzun yıllar siyasette ve STK’larda vazife almış bir kardeşiniz olarak 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğumu siz kıymetli dostlarımla paylaşır, destek ve dualarınızı istirham ederim.” İfadelerini kullandı.

Zeynettin Aydın Kimdir?

Ak Parti’den milletvekili seçimleri İstanbul 1. Bölge aday adaylığı başvurusu yapan ÇANDEF Genel Başkanlığı Zeynettin Aydın Çankırı Çerkeş doğumlu, İstanbul’da yaşıyor.

2018 yılında yapılan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’ 7. Genel Kurulunda ÇANDEF genel başkanlığı görevine seçildi.

2. dönemde ÇANDEF Genel Başkanı görevini sürdüren Zeynettin Aydın, kurucu başkanı olduğu Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanlığı yanı sıra Maltepe Belediyesi Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevini de yürütüyordu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ