logo

ÇANDEF GENEL BAŞKANLIĞINA İKİNCİ ADAY

ÇANDEF GENEL BAŞKANLIĞINA İKİNCİ ADAY

candef_pilavciTüzüğü gereği, Şubat ayında yapılması öngörülen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu öncesi ÇANDEF Genel Başkanlığı’na ikinci aday da çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tüzük hükmü gereği 2 yılda bir, Şubat ayı içerisinde yapılması öngörülen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu öncesi Genel Başkanlığa ikinci isim adaylığını açıkladı.

Zekeriya Açıkgöz’ün Genel Başkanı olduğu İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)  tüzüğü gereği 2016 yılı Şubat ayı içerisinde Genel Kurulunu yaparak yeni dönemde iki yıl süreyle yönetime gelecek Genel Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini belirleyecek.

Şubat ayında iki yıl görev üzere İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirleneceği Genel Kurul öncesi ÇANDEF Genel Başkanlığı için ikinci aday ortaya çıktı.

Şubat ayında yapılacak olan Genel Kurul’da İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim Hüseyin Pilavcı oldu.

İstanbul Çankırı Gençlik Derneği Başkalığını da yürüten iş adamı Hüseyin Pilavcı sosyal medyada “Çankırı’yı Seviyoruz, Biz Geliyoruz” sloganıyla yaptığı kampanya sonrası, “Çankırı Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” başlığı altında yaptığı bildiriyle İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Önceki gün sosyal medyada adaylığını açıklayan  Zeynettin Aydın’dan sonra mevcut Genel Başkan Zekeriya Açıkgöz’ün yeni dönem için Şubat’ta yapılacak Genel Kurulda İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına aday olması bekleniyor.

Hüseyin Pilavcı’nın Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanlığına adaylığını açıkladığı bildiri:

Çankırı Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

candef_pilavci__

Her ili cennetten bir köşe olan ülkemizin en nadide memleketlerinden biri şüphesiz ki babaocağımız Çankırı. Havasının sert, insanı mert olmasıyla övünç kaynağımız güzelim memleketimiz hem bürokratik hem siyasi hem de sivil toplum kuruluşları açısından en etkin şekilde temsil edilmeyi fazlasıyla hak ediyor.

Birçoğu Çankırı’da doğup İstanbul’da doyan Çankırı Sevdalıları olarak Sivil Toplum Kuruluşları açısından Çankırı Vakfı ve İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu(ÇANDEF) ile temsil edilmekteyiz.

Biz de İstanbul’daki iki çatı STK’dan biri olan ÇANDEF’in Şubat ayı içerisinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurulu’na “Çankırı’yı Seviyoruz, Biz Geliyoruz” sloganı ile sırtımızdaki ter hiç kurumadan Çankırı için çalışma gayesiyle yola çıkıyoruz. Hizmet amaçlı bu zorlu ve kutlu yolda kısa süre içerisinde siz hemşerilerimizin beğenisini toplamak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bu ilgi ve beğenilerinizle sonraki çalışmalarımızın sizlerin de desteğiyle dahada büyüyeceğine inancımız tam.

İstanbul’da yaşayan Çankırı insanının en gür seslerinden biri olan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu’nun ciddi bir kabuk değişimine ihtiyacı olduğuna inanan İstanbul Çankırı Gençlik Derneği(ÇanGenç)’nin mevcut ve eski yöneticileri başta olmak üzere Çankırı’ya gönül vermiş çok değerli büyüklerimizle birlikte ÇANDEF yönetimine talip olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildirmek isteriz.

Neden Mi ÇanDef’e Adayız?

2008 yılında ÇanDef ile aynı dönemde kurduğumuz ÇanGenç olarak geride bıraktığımız 7 yıllık zaman zarfında; kendi ayakları üzerinde duran, Çankırımızın herbiri farklı ilçelerine 7 kütüphane, 7 Anaokulu açan, her yıl Ilgaz’ın tanıtımı adına kayak organizasyonu düzenleyen, eğitim seminerleri veren, kültür gezileri düzenleyen, gençleri İstanbul’un girdabından kurtarıp sosyal yönlerini güçlendiren, Avrupa Birliği projesi yazan, Çankırıdaki başarılı ama imkanı olamayan öğrencileri İstanbul’da ağırlayan bir gençlik oluşumu olarak onlarca projeye ve yüzlerce organizasyona imza attık.

Çankırı Gençliği adına yapmış olduğumuz ve kaliteli, istikrarlı, kurumsal bir yönetim anlayışı ile bir STK’nın nasıl markalaşa bilip, en üst düzeyde temsil edilebileceğini göstermiş olduk. Geniş kitlelere ulaşan faaliyetlerimizi artık sadece Çankırı Gençliğinin değil Çankırılı hemşerilerimizin tamamının hakettiği düşüncesinden hareketle Çankırımız için yaklaşık 2 senedir planladığımız projelerimizin fikri alt yapısını tamamladık ve ÇanDef yönetimine aday olmayı gerekli gördük.

Yönetimimiz Gençlerin aksiyoner yönü ile büyüklerimizin tecrübesini harmanlayan bir yapıya sahip olup, ortak değerimiz olan federasyonumuza güç katacağından şüphemiz yoktur.

Bu memleket sevdası, hizmet edebilme tutkusu ve gençlik dinamizmi ile; projelerimizi açıklayacağımız ve çalışma ekibimizi tanıtacağımız 24 Ocak Pazar 09.30’da Pendik Gülistan Restoranttaki kahvaltı programımızda sizleri de aramızda görmekten şeref duyacağız.

Çankırı’yı Seviyoruz, Biz Geliyoruz Hareketi adına

Başkan Adayı HÜSEYİN PİLAVCI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ