logo

ÇANDEF Genel Başkanlığı’na İlk İsim Adaylığını Açıkladı

ÇANDEF Genel Başkanlığı’na İlk İsim Adaylığını Açıkladı

3 Aralık tarihinde yapılacağı açıklanan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu olağan genel kurulunda ÇANDEF Genel Başkanlığı’na ilk isim adaylığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu olağan genel kurulunda ÇANDEF Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan ilk isim Önder Tozan oldu.

ÇANDEF GB ADAYI ÖNDER TOZAN

ÇANDEF 1. Bölge Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Önder Tozan, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu olağan genel kurulunda ÇANDEF Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

ÇANKIRI’NIN ZENGİN TARİHİNİ VE KÜLTÜRÜNÜ İSTANBUL’UN KALBİNDE YAŞATMAK GÖREV

ÇANDEF Genel Başkanı adayı Önder Tozan adaylık açıklamasında, “Çankırı’nın zengin tarihini ve kültürünü İstanbul’un kalbinde yaşatmak, bu coğrafyanın değerlerine sahip çıkmak bizlerin görevidir. İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu olarak, geçmişimizi geleceğimize taşıma sorumluluğunu üstlenmeliyiz. Bu, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir aidiyet duygusunun ifadesidir.” Sözleri ile Çankırı’nın zengin tarihini ve kültürünü İstanbul’un kalbinde yaşatmanın görev olduğunu vurguladı.

ÇANDERF BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRME PLATFORMU

Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Önder Tozan, “Birlik beraberlik içinde hareket etmek, kökenimizden gelen güçlü dayanışma ruhunu sürdürmek demektir. İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu, bu birlik ve beraberliği pekiştirmek için bir platform olmalıdır. Birlikte çalışarak, Çankırı kültürünü tanıtmalı, gelecek nesillere aktarmalı ve derneklerimizin iş birliği ile daha büyük başarılar elde etmeliyiz.” Dedi.

ÇANDEF Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan
Önder Tozan’ın Adaylık Açıklaması:

Değerli Hemşerilerim,

Bugün, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonumuzun 3 Aralık tarihinde yapacağı olağan genel kurulu yaklaşırken, yeni dönemde ekibimle birlikte yönetime aday olma kararını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Federasyonumuzun büyük çatısı altında, bir araya gelerek tarihimize olan saygımızı ve birlik duygumuzu daha da pekiştirmemiz gerektiğine inanıyorum.

Çankırı’nın zengin tarihini ve kültürünü İstanbul’un kalbinde yaşatmak, bu coğrafyanın değerlerine sahip çıkmak bizlerin görevidir. İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu olarak, geçmişimizi geleceğimize taşıma sorumluluğunu üstlenmeliyiz. Bu, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir aidiyet duygusunun ifadesidir.

Birlik beraberlik içinde hareket etmek, kökenimizden gelen güçlü dayanışma ruhunu sürdürmek demektir. İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu, bu birlik ve beraberliği pekiştirmek için bir platform olmalıdır. Birlikte çalışarak, Çankırı kültürünü tanıtmalı, gelecek nesillere aktarmalı ve derneklerimizin iş birliği ile daha büyük başarılar elde etmeliyiz.

Eğer bu göreve ekibimiz olarak seçilirsek, bu değerleri korumak ve ilerletmek için çaba göstereceğim. Çankırı’nın tarihini ve birlik beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğimize inanıyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ