logo

ÇANDEF Ilgaz Kar Festivali 1500 Kişinin Üzerinde Katılımla Gerçekleşti

ÇANDEF Ilgaz Kar Festivali 1500 Kişinin Üzerinde Katılımla Gerçekleşti

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Ilgaz Kar Festivali Yıldıztepe Tesisleri’nde İstanbul’da yaşayan 1500 kişinin üzerinde Çankırılının katılımıyla düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan Zeynettin Aydın ve yönetim kurulu öncülüğünde İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) tarafından Çankırı Ilgaz Yıldıztepe Tesisleri’nde Kar Festivali düzenlendi.

ÇANDEF tarafından ilki düzenlenen ve İstanbul’dan 1500 kişinin üzerinde bir katılımla Çankırı Ilgaz Kar Festivali Yıdıztepe Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) tarafından düzenlenen Çankırı Ilgaz Kar Festivali programında sanatçılar Seda Kara ve Ömer Faruk Bostan sahne alarak performansları ile Çankırılı katılımcıları eğlendirdi.

Yıldıztepe Kayak Tesislerinde telesiyej ile dağın zirvesine çıkan, olağan üstü dağa manzarasını tadını çıkran festival katılımcıları, kayak kayarak kış turizminin olanaklarının tadını çıkardı.

Ilgaz Kar Festivali programına katkı veren sponsorlara teşekkür eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın,  Çankırı Ilgaz Kar Festivali programımızın yapılmasında bizlere katkı veren Sponsorlar CARMED ilaç firmasının yönetim kurulu başkanı Sn. Kaptan Mustafa Can, Ayhan mühendislik Yönetim kurulu başkanı Sn. Ramazan Ayhan, Göksu plastik yönetim kurulu başkanı Sn. Ali Göksu’ya teşekkür ediyorum”  dedi.

ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Ilgaz Kar Festivali’ne ulaşım desteği sağlayan; İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile  Pendik, Tuzla,  Kartal, Sancaktepe, Ataşehir, Ümraniye,  Üsküdar,  Sultanbeyli, Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Sultangazi,  Zeytinburnu belediyeleri ve başkanlarına teşekkür etti.

İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın,  yaptığı açıklamada, “ÇANDEF yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma, İstanbul’dan, Ankara’dan, Çankırı’dan katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimize, Çankırılı olan olmayan bütün misafirlerimize ve katılımıyla gayretleriyle, destekleriyle ve mücadeleleriyle Ilgaz’ın ve Çankırı’nın tanıtılmasında bizleri yalnız bırakmayan Ilgaz’ın yiğit ve Mert evlatlarına, Ilgaz Yıldıztepe tesislerinin kıymetli müdürüne ve değerli personeline, isimlerini sayamadığım ve emeği geçen bütün dostlarımıza, şahsım yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve Çankırılı hemşehrilerimiz adına çok ama çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

ÇANDEF tarafından düzenlenen Ilgaz Kar Festivali’ne Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Ilgaz Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk, çevre ilçe kaymakamları ile belediye başkanları da katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ