logo

ÇANDEF İstanbul’da ‘Çankırı Vefa Gecesi’ Düzenliyor

ÇANDEF İstanbul’da ‘Çankırı Vefa Gecesi’ Düzenliyor

ÇANDEF iş dünyasında, STK çalışmaları, siyaset ve bürokraside Çankırı ve Çankırılı için yararlı hizmetleri olanlara teşekkür için vefa gecesi düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’daki Çankırı derneklerinin çatı örgütü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), iş dünyasında, STK çalışmaları, siyaset ve bürokraside Çankırı ve Çankırılı için yararlı hizmetleri olanlara teşekkür için Ocak ayının 18. gününde vefa gecesi düzenliyor.

18 Ocak Çarşamba akşamı Çankırı ve Çankırılı için yararlı hizmetleri olanların onurlandırılacağı Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek “Çankırı Vefa Gecesi” Çankırı sevdalısı birbirinden değerli sanatçıların katılımı ile renklenecek. 

Ücretsiz olarak düzenlenecek geceye katılım biletli olarak mümkün olacak. Bostancı Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek “Çankırı Vefa Gecesi” katılım biletleri Maltepe Çankırılılar Derneği’nden temin edilebilecek.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu tarafından Bostancı Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek “Çankırı Vefa Gecesi” ile ilgili açıklama yapan ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, , “ÇANDEF olarak bir ilke daha imza atmaya devam ediyoruz.
Bostancı gösteri merkezinde 18 Ocak Çarşamba akşamı yapacağımız #Çankırı #Vefa #Gecesi’ne siz kıymetli misafirlerimizi bekliyoruz.
Program Ücretsizdir, ama davetiye usulüdür. Davetiyelerinizi hafta içinden itibaren Maltepe Çankırılılar derneğinden temin edebilirsiniz.” İfadeleri ile Çankırılıları, Çankırı sevdalılarını ve Çankırı dostlarını geceye davet etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ