logo

Çandef ve Çankırı Vakıfı Çankırıları İftarda Buluşturdu

Çandef ve Çankırı Vakıfı Çankırıları İftarda Buluşturdu

Vakifİstanbul Dernekler Federasyonu ve İstanbul Çankırılılar Vakfı’nın birlikte organize ettiği iftar programı İstanbul’daki Çankırılıları bir araya getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz yıl Çandef ve Vakıf işbirliği ile ilki düzenlenen toplu iftar programının ikincisi 14 Temmuz 2013 Pazar akşamı Topkapı’daki İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1453 Panaroma Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçer ile birlikte Çankırı eski Valisi, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ve CHP İstanbul Milletvekili Faik Tınay, Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali’nin konuk olduğu, müftü Cemalettin Bal’ın duaları ile başlayan iftar programına; İstanbul Çankırı Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, Vakıf ve ÇANDEF yöneticileri, birlik, dernek STK başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

İstanbul’un çeşitli noktalarından gelen İstanbullu Çankırılıların ve Çankırı’dan gelen konukların samimi sohbetleri ile beklenen iftar saatinde ezan ile birlikte oruçlar açıldı. Yemek duası ile birlikte konukların yaptıkları kısa selamlama ve protokol konuşmalarında
Çandef Genel Başkanı Vahap Yartaş ile Çankırı Valisi Vahdettin özcan’ın müjdeler içeren konuşmaları farklılık yarattı.

Vahap Yartaş, Fatih’te İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu’na yeni bir merkez kazandırıldığının müjdesini verdi.

Çankırı’dayapılacak olan 2500 kişilik spor salonu inşaatında hafriyat çalışmasının başladığı müjdesini vererek başladığı konuşmasında, çift şeride çıkarılan Çankırı – Ankara yolunun sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığı haberini veren Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı’da yapılmakta olan yada yapımına başlanacak olan İmam Hatip, İlkokul ve gerçekleşmekte olan diğer projelerin müjdesini verdi.

Vakıf Başkanı Eşref Harmandar konuşmasında, yeni dönemde vakıf başkanlığını gençlere bırakacağını belirtirken, artık başkanlığı bırakmasının zamanı geldiğini ve gençlere şans verilmesinin önemini vurguladı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinçer ve Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali yaptıkları konuşmalarda çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken hedeflerinin de altını çizdiler.

Çankırı eski Valisi ve CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ile CHP İstanbul Milletvekili Faik Tınay’da yaptıkları konuşmalar ile Çankırı, Çankırılılar ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiridi. Gecede konuşmacılar yaptıkları konuşmalarında katılımcılar ile Çankırılılara Ramazan ve bayram mesajlarını ilettiler.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ