logo

ÇANDEF ve LOKART 3 Bin Çankırılıya Bayram Hediyesi Verdi

ÇANDEF ve LOKART 3 Bin Çankırılıya Bayram Hediyesi Verdi

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF), LOKART firması işbirliğiyle dernek başkan ve yönetimleri, delegelerin de aralarında olduğu 3 bin hemşerisine bayram hediyesi verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zeynettin Aydın başkanlığındaki İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetimi, Kvid 19 (koronavirüs) salgınından evde kalan, sıkıntılı günler geçiren 3 bin hemşerisine bayram öncesi lokum kahve ve kolonyadan oluşan bir hediye paketi ikram etti.

ÇANKIRILI ŞEHİT AİLELERİNİN TAMAMININ ADRESLERİNE HEDİYE

Yapılan programla lokum kolonya ve kahveden oluşan hediye paketleri Çankırılı şehit ailelerinin tamamının adreslerine ulaştırıldı.

LOKUM TADINDA BAYRAM GEÇİRSİNLER

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın yaptığı açıklamada, “3 bin Çankırılı hemşerimize lokum, özel yapım kolonya ve 40 yıl hatırı kalsın diye kahve hediye ediyoruz. Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) önderliğinde, İş insanımız LOKART firması sahibi Ramazan Cambaz sponsorluğunda 3 bin insanımıza 3 bin paket hediye edilecek. Afiyetle yesinler ve lokum tadında bayram geçirsinler.” Dedi.

10 BİN KİŞİLİK İFTAR BÜTÇESİ SALGINDA SIKINTI YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZE

Planladıkları 10 bin kişilik iftar programının koronavirüs (Kovid 19) salgını dolayısıyla iptal edildiğini kaydeden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, iftar programı için ayrılan bütçeyi, salgın nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan hemşerilerini ayni ve nakit yarım olarak ulaştırdıklarını söyledi.

YAKLAŞIK 180 BİN TL AYNİ VE NAKİT DESTEK

Zeynettin Aydın, iftar programı için ayrılan bütçeye ilave olarak hemşerilerine toplanan bağışlarla birlikte yaklaşık 180 bin TL tutarında ayni ve nakit desteklerinin olduğunu kaydetti.

PLAZMA KAN BANKASI OLUŞTURDUK

Plazma kan bankası oluşturduklarını ifade eden ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, “Bu hastalığı atlatmış, 14 günlük izolasyon sürecini tamamlamış kişilerin bilgilerini topladığımız bir plazma kan bankası oluşturduk. Plazma vericisi ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getiriyoruz.” Dedi.  

BAYRAMDA EVLERİNE GİRDİK HEMŞERİLERİMİZİN

Amaçlarının hemşerilerinin bayramda ağızlarını tatlandırmayı amaçladıklarını kaydeden LOKART firması sahibi Ramazan Cambaz, “Hemşerilerimize kolonya ve bir de kahve ikramı yapabildiğimiz için çok mutlu olduk. Bu bayramda evlerine girdik hemşerilerimizin.” Dedi.

KENDİ MAĞAZALARIMIZDA ÜRÜNLERİMİZİN SATIŞINI YAPIYORUZ

İmalat sektöründe yeni olduklarının altını çizen LOKART firması sahibi iş insanı Ramazan Cambaz; “İmalatta 2 senelik firmayız. Kapalı Çarşı esnafıyız. İhracat için talep geliyordu. Üretim ve kalitede süreklilik için imalat kurup ihracata başladık. Yurt dışında, Ortadoğu’da mağazalar açtık. Kendi mağazalarımızda ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Bu pandemi dünyayı etkiledi. Gıda ihracatçısı olarak sıkıntıya girdik. İhracat ürünü olduğu için kalitesine ve hijyenine daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.  Ürünlerimiz kaynak suyu ile üretiliyor. Türkiye’de tektir. İçeriğinde de bal var.” firması ve ürünleri hakkında bilgi verdi.  

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) sosyal medya sayfasında Barbaros Özdemir moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayınlara katılanlardan her gün 300’er kişiye de LOKART firması sahibi iş insanı Ramazan Cambaz sponsorluğunda bu hediye paketlerinden verildi.

Annaler günü gibi özel günlerde de İsmail Altun’un aralarında olduğu iş insanlarının desteği ile seccade ve benzeri ürünlerden oluşan hediye verildi.

Hediyelerini alan Çankırılılar hemşerileri Ramazan Canbaz ve ÇANDEF yönetimine teşekkür ettiler.

Teşekkürler #ÇANDEF Teşekkürler #LOKART

Zeynettin Aydın paylaştı: 13 Mayıs 2020 Çarşamba

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ