logo

Çandef Yeni Dönemin İlk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi

Çandef Yeni Dönemin İlk Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi

DSC_2480Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) 23 Şubat 2014 tarihindeki Genel Kurulun ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 5 Mart 2014 Çarşamba akşamı Beyoğlu Öğretmenevi’nde tüm yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile toplanan Çandef, Tüzük gereği yönetim kurulu organlarının görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yenilen akşam yemeğinin ardından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan toplantı kısa tanışma faslından sonra Çandef Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz’ün “hoş geldiniz” ve gündeme dair konuşması ile devam etti. Başkan Zekeriya Açıkgöz, “Yönetim olarak 52 kişilik Çankırı sevdalısı arkadaşımızla birlikte almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu ekibin Çankırı için çok güzel işler yapacağını umut ediyorum. Yeni seçilen bu yönetimden Çankırılı hemşehrilerimizin çok büyük beklentilerinin olduğunu söyleyen Genel Başkan, önümüzdeki dönemde yapılacak çok işimizin olduğunu, ayrıca 40 kişilik Yüksek İstişare Heyetimizin de bize destek olacağına canı gönülden inanıyorum. Yeni dönem Çankırımız için hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Daha sonra toplantı gündemi gereği, yönetim kurulunun belirlenmesine geçildi. Genel Sekreter olarak Hayati Odabaşı belirlenirken, Genel Başkan yardımcılığı görevlerine ise İsmail Kılıçarslan, Mehmet Altıntop, Mehmet Güneş ve Erol Tepebaşı atandı. Genel Sayman (Muhasip) olarak ise Ersoy Kaşak atandı. Bölge başkanlıklarına ise 1. Bölge başkanlığına Arif Öztürk, 2. Bölge başkanlığına Mustafa Çestan ve 3. Bölge Başkanlığına Osman Ünal seçildi. Kadın kolları başkanlığına Suzan Dağlar Civan seçilirken, Gençlik Kolları Başkanığına Hüseyin Pilavcı seçildi.
Toplantıda komisyon başkanları ve üyeleri de belirlendi. Teşkilatlanma komisyonuna Genel Başkan Yardımcısı İsmail Kılıçarslan başkanlık edecek ve Bölge Başkanları Arif Öztürk, Mustafa Çeştan ve Osman Ünal ile Mehmet Karadere olmak üzere en az 5 üyeden oluşacak.

Sosyal Etkinlikler ve Organizasyonlar komisyonuna Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altıntop başkanlık edecek ve Samet Özdemir, Aydın Yılmaz, Ramazan Kasım ve Hüseyin Koca olmak üzere en az 5 üye olarak destek verecek.
İş Adamları ve İş Dünyası Komisyonuna Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Güneş başkanlık edecek ve Ahmet Özdemir, Osman Akkaya, Mehmet Sarıhan, Yunus Çumak, Şaban Çiçek, Nurettin Yartaşı, Mustafa Özgün ve yeni ilave edilecek 10 üye olarak destek verecek.

Kurumsal İletişim komisyonuna Genel Sekreter Hayati Odabaşı başkanlık edecek ve Mustafa Haliloğlu, Kamil Avcı, Ercan Ölmez, Abdulkerim Çeribaşı, Ahmet Lafcı ve İsa Kırım üye olarak desek verecek.

Siyası işler ve Yerel Yönetimler Komisyonuna ise Genel Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı başkanlık edecek ve komisyonda Selami Kaplan, Yaşar Çeribaşı, Arif Şengül, Salih Gündoğdu ve Müsellim Koca yer alacak.

Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Bürokrasi ve Protokol Komisyonu, Eğitim ve Kültür Komisyonu, Çankırı Araştırma ve Turizm Tanıtma Komisyonunun üyeleri ise önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıya kadar belirlenecek.

Toplantıda,yönetim kurulu toplantısının ayda 1 kez ve Çarşamba günleri saat 19.00 yapılması, Başkanlık divanı toplantılarının ise 15 günde bir yapılması karara bağlandı. Toplantıda Federasyonun yayın organı Çandef Bülteni’nin en kısa sürede çıkarılması, Feshane Tanıtım günleri ile ilgili hazırlık, bahar kahvaltısı, Kutlu doğum haftası hazırlığı gibi konular da masaya yatırıldı.

Dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle saat 23:30’a kadar devam eden toplantı bir sonraki toplantıda buluşma temennisiyle sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ