logo

ÇANDEF Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulu Tarihi Kararı Açıklandı

ÇANDEF Yönetim Kurulu Olağan Genel Kurulu Tarihi Kararı Açıklandı

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ÇANDEF, yaz sezonundan sonraki ilk yönetim kurulu toplantısında alınan kararla genel kurul tarihini belirledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ÇANDEF yönetim kurulu tarafından belirlenen ÇANDEF 9. Olağan Genel Kurulu tarihi 3 Aralık Pazar Günü gerçekleştirileceği açıklandı.

Bağlı 133 dernek ve 942 delege yapısı ile İstanbul’un önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer alan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu ÇANDEF, Yönetim Kurulu Genel Başkanı Zeynettin Aydın başkanlığında toplanarak federasyonumuzun yol haritasını belirleyecek kararlar aldıklarını açıkladı.

ÇANDEF Yönetim Kurulu Genel Başkanı Zeynettin Aydın başkanlığında uzun aradan sonra toplanan yönetim kurulu yol haritasını ve İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu 9. Olağan Genel Kurulu tarihini belirledi.

ÇANDEF 9. Olağan Genel Kurulu 3 Aralık Pazar Günü Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

ÇANDEF Yönetim Kurulu kararını açıklayan Genel Başkanı Zeynettin Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“ÇANDEF (Çankırı Dernekleri Federasyonu) olarak uzun bir yaz sezonundan sonra ilk yönetim kurulu toplantımızı yaptık ve Federasyonumuzun yol haritasını belirleyecek kararları imzaladık.

Temmuz ayında yönetim kurulu arkadaşlarımızla kararlaştırmış olduğumuz Genel kurul kararımızı resmi olarak karara bağlamak ve duyurmak için bugünkü yönetim kurulu toplantımızı bekledik.

Federasyonumuzun 9. olağan olan genel kurul tarihini, 3 Aralık Pazar günü saat 12.00 de her zaman yapıldığı yer olan Üsküdar Bağlarbaşı kültür merkezi olarak karara bağlamış siz kıymetli hemşehrimizle ve değerli dostlarımızla paylaşmış bulunuyoruz.

Federasyonumuza bağlı 133 dernek ve 942 delegemize konu ile ilgili gerekli bilgilendirme ve delege güncelleme takvimi SMS yolu ile bilgilendirilecektir.

9. Olağan genel kurulumuz şimdiden hayırlara vesile olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ