logo

Çankırı, 2023 Yılı En Başarılı İl Belediye Başkanları Araştırmasında İlk Sırada

Çankırı, 2023 Yılı En Başarılı İl Belediye Başkanları Araştırmasında İlk Sırada

Sosyal, Politik ve Stratejik Araştırmalar yapan araştırma kuruluşu “ORC ARAŞTIRMA”, 2023 yılında hizmetlerinden memnun olunan başarılı bulunan “5 İl Belediye Başkanı”nı açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ORC ARAŞTIRMA, “2023 Yılının En Başarılı İl Belediye Başkanları” araştırmasında vatandaşların son 1 yılında belediye başkanının çalışmalarından, memnuniyet ve başarılarının değerlendirildiği raporda %55’in üzerinde oy alan 5 İl Belediye Başkanı açıkladı.

EN BAŞARILI; ÇANKIRI B.B. İSMAİL HAKKI ESEN

“ORC ARAŞTIRMA” tarafından açıklanan “2023 Yılı En Başarılı İl Belediye Başkanları” arasında ilk sırayı %66.3 ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen yer aldı.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek M. Subaşı’nın %61.9 ile 2. Sırada yer aldığı “2023 Yılı En Başarılı İl Belediye Başkanları” sıralaması; 3. Sırada Sivas Belediye Başkanı %59.3, Mustafa Tutuk, 4. Sırada Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk %58.5, 5. Sırada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan %56.6 oran ile yer aldılar.

Sosyal, Politik ve Stratejik Araştırmalar yapan araştırma kuruluşu “ORC ARAŞTIRMA @orc_arastirma”  tarafından yapılan açıklamada, “2023 YILININ EN BAŞARILI İl Belediye Başkanları Vatandaşlara son 1 yılı değerlendirdiklerinde, belediye başkanının çalışmalarından, ne düzeyde memnun oldukları ve başarılı bulup bulmadıkları soruldu. Raporda %55’in üzerinde oy alan 5 İl Belediye Başkanı yer almaktadır.” İfadeleri yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ