logo

Çankırı Belediye Başkanı Esen ‘Çalışkan Belediye Başkanları’ Listesinde

Çankırı Belediye Başkanı Esen ‘Çalışkan Belediye Başkanları’ Listesinde

ORC’nin 2021 yılında hizmetler ile dikkat çekenler araştırmasında Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in “il belediye başkanları” arasında 2. Sırada yer aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

ORC Araştırma’nın “2021 Yılının En Başarılı İl Belediye Başkanları” araştırmasında sonuçlar belli oldu.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen 56,8’lik oran ile “2021 Yılının En Başarılı İl Belediye Başkanları”  ikinci sırada yer aldı.

2020 ENLERİNDE İKİNCİ

2021 yılında yaptıkları hizmetler ile dikkat çekenleri açıklayan ORC Araştırma Şirketi araştırmasında, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in il belediye başkanları 2021 yılının enleri arasında 2. Sırada yer aldı.

2020 ENLERİNDE İLK SIRADA YER ALMIŞTI

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan çalışmada Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen 2020’nin En Başarılı İl Belediye Başkanı Seçilmişti.

ORC Araştırma Şirketi, 2021 yılının enlerini açıkladı. 2021 yılında yaptıkları hizmetler ile dikkatleri çeken büyükşehir belediye başkanları, il belediye başkanları ve milletvekilleri belli oldu. Çankırı Belediye Başkanı İsmail hakkı Esen,  Türkiye’nin En Çalışkan İl Belediye Başkanları kategorisinde bir kez daha yer almayı başardı. 

Yüzde 57,2’lik oran ile Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ilk sırada yer alırken yüzde 56,8’lik oran ile Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada ise yüzde 56,1 oran ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, dördüncü sırada yüzde 55,3 ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beşinci sırada yüzde 54,9 ile Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek listeye giren isimler oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ