logo

Çankırı Ilgaz Çörekçiler’de Yangın, Ahşap Ev Kül Oldu!

Çankırı Ilgaz Çörekçiler’de Yangın, Ahşap Ev Kül Oldu!

ilgaz_corekciler'de yanginÇankırı’nın Ilgaz ilçesine bağlı Çörekçiler köyünde önceki akşam saatlerde çıkan yangında iki katlı ahşap ev yanarak kül oldu. Çankırı Ilgaz Çörekçiler Köyü’nde yangın.

Recep Kenan/itvhaber.com

Alınan bilgiye göre; Çankırı’ya bağlı Ilgaz ilçesinin Çörekçiler köyünde, kimsenin olmadığı sırada çıkan yangın iki katlı ahşap ev yanarak kül oldu. Çörekçiler Köyü’nde akşam 20:00 sıralarında meydana gele yangında ahşap olan bitişiğindeki evlere sıçraması komşuların çabaları ile önlenirken, gelen itfaiye ekiplerinin çalışması ile yangın tamamen söndürüldü.  İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması ile söndürülen yangın sonrasında binada soğutma çalışması yapıldı.

İddiaya göre, can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı yangın ev sahibinin evde olmadığı akşam saatinde, sobadan çıkan kıvılcım ile başladı. Saat 20:00’da başlayan yangın evin ahşap olması nedeni ile hızla yayılmış.

Çörekçiler Köyü’ndeki ahşap evde çıkan yangının ev sahibinin evde olmadığı sırada sobadan çıkan kıvılcımla başladığı iddia edildi. Köylülerinde kendi imkanları ile müdahale ettiği yangın, Kurşunlu ve Ilgaz itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda söndürdü.

Ahşap evlerin yoğun olduğu bölgede meydana gelen komşu evlere sıçramadan söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken 25 bin lirayı aşan maddi hasar meydana geldi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ