logo

Çankırı Ilgaz’da İki Günde İki Büyük Yangın

Çankırı Ilgaz’da İki Günde İki Büyük Yangın

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi’nde 2 günde peş peşe çıkan iki büyük yangın yürekleri ağza getirirken Ilgaz’ın ciğerlerini de yok ediyor. Beyköy’de çıkan yangında evler ve ormanlık alan yandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı’nın Ilgaz ilçesi’nde 2 günde peş peşe çıkan iki büyük yangın yürekleri ağza getirdi. Ilgaz Beyköy’de çıkan yangın sonucu bazı evleri hasar görürken köy sınırlarındaki ormanlık arazide yangından büyük ölçüde zarar gördü.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, yangın haberini alır almaz itfaiye ekipleri ve Belediyenin diğer çalışanlarıyla Beyköy’e hareket ettiklerini birlikte yangın yerine gittik ve ilk müdahaleyi yaparak yangının diğer evlere sıçramasını engellediklerini söyledi.

Yangın, ihbarını alan Ilgaz Belediyesi İtfaiye ekipleri ve diğer ekipler ile köylülerin müdahalesi sonucunda diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır’ın da katıldığı söndürme çalışmalarında, yangın diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangın sonrası açıklama yapan Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, “Yangın haberini alır almaz Belediye İtfaiye ekibimle ve diğer çalışanlarımızla birlikte yangın yerine gittik ve ilk müdahaleyi yaparak yangının diğer evlere sıçramasını engelledik” dedi.

Söndürme çalışmalarında Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz’e ve İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Koyuncu’ya Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır Muhtarlar, personel ve İl Genel Meclis Üyesi ile Helikopter ile yangına Müdahale eden Rus ve Türk pilotlara da teşekkür etti.

“Maalesef Kötü bir gün Yaşadı.” İfadeleri ile Ilgaz’da yaşanan yangınla ilgili duygularını aktaran Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, sosyal medyadaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İlçemiz Beyköy’ünde Çıkan Yangın sonucu bazı evlerimiz yanarken Ormanlık arazide büyük ölçüde yandı.

Yangın Haberini Alır Almaz Belediye İtfaiye Ekibimle ve diğer Çalışanlarımızla birlikte yangın yerine Gittik ve İlk Müdahaleyi Yaparak Yangının diğer evlere sıçramasını engelledik.

Böyle bir günde Büyük bir hassasiyet göstererek yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Başta Kaymakamımız Sayın Muhammed GÜRBÜZ’e, İlçe Jandarma Komutanımız Mehmet KOYUNCU’ya Orman İşletme Müdürlüğü Müdürümüze ve personeline İl Genel Meclis Üyesi Arkadaşlarıma köy muhtarlarıma ve de Hemşerilerime Teşekkür ediyorum.

Ayrıca büyük bir hassasiyet Göstererek Helikopter ile yangına Müdahale eden Rus ve Türk Pilotlarımıza da Ilgaz ilçe merkezimizde ayrıca Teşekkür ettik ve Kendilerine Çankırımızın Sembolü Tuzumuzu ve Tuz Lambamızı Hediye ettik.

Allah İnşallah Böyle Olayları bir daha göstermesin…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ