logo

Çankırı Platformu (ÇEKAP)’nun Yeni Merkezi Ataşehir’de

Çankırı Platformu (ÇEKAP)’nun Yeni Merkezi Ataşehir’de

cekap_atasehirÇankırılılar Ekonomi, Kalkınma Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇEKAP) Maltepe’de olan merkezini Ataşehir Ferhatpaşa Yeniçamlıca’ya taşıdı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2011 Yılında Vahap Yartaş başkanlığında bir gurup Çankırılı tarafından; İstanbul’da yaşayan Çankırılıların birlik ve dayanışmasını sağlayarak aralarında ekonomik işbirliği oluşturup kalkınmalarını hedefleyen Çankırılılar Ekonomi, Kalkınma Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇEKAP) Maltepe’de olan merkezini Ferhatpaşa Yeniçamlıca’daki yeni yerine taşıdı.

cekap merkez -ersoy_ 6 (60)

Bir süredir tadilatı devam eden Ferhatpaşa Yeniçamlıca’daki ÇEKAP’ın yeni merkezi Ersoy Kaşak başkanlığında yönetimin düzenlediği bir törenle açıldı.

Çankırılılar Ekonomi, Kalkınma Platformu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇEKAP)’nin yeni merkezinin açılışına Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, MHP İlçe Başkanı Fatih Çobanoğlu, MHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut, Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Numan Yüksel, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkan Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırılı Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi aday adayları Selami Kaplan, Sevim Soyal, Hacı Gündoğmuş, Mevlüt Yurttaş, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları Erol Tepebaşı, Birol Ekşi, Çankırılı Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri Sinan Ayrancı, Tuncay Gül, İstanbul’daki Çankırı dernek ve birlik başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Çankırılı katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ