logo

Çankırı Sporunun Temsilcisi ‘1074 Çankırıspor’a Tesis Engeli

Çankırı Sporunun Temsilcisi ‘1074 Çankırıspor’a Tesis Engeli

4 yıldır kullandıkları, içerisinde futbol sahası, kondisyon salonu bulunan kamp eğitim merkezinin bu yıl kendilerine verilmeyeceğini öğrenen 1074 Çankırıspor’dan açıklama geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

1074 Çankırıspor Başkanı Barbaros Özdemir, “Teknik ekip ve futbolcuların yatacak yeri olmaması nedeniyle top başı yapmak için tesis sorununun çözümünü bekliyoruz” dedi.

1074 Çankırıspor Başkanı Barbaros Özdemir tarafından yapılan açıklamada, sporcularının yatacak ve çalışacak yerleri olmadığına dikkat çekilerek, top başı yapmak için tesis sorununun çözümünü beklendiklerini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne spor tesisi olan kamp eğitim merkezinin Çankırı Valiliği tarafından kız yurdu olarak kullandırmak istediği bilgisinin kendilerine iletildiğini kaydeden 1074 Çankırıspor yönetiminden yapılan açıklamada, teknik ekip ve futbolcuların yatacak yeri olmadığı, top başı yapmak için tesis sorununun çözümünün beklendiğinin altı çizildi.

4 yıldır konakladığımız içinde futbol sahası, kondisyon salonu bulunan spor tesisi bu yıl kız yurdu yapılmak istendiği için bizlere verilmiyor.

Kulübümüz geçtiğimiz hafta Bölgesel Amatör ligi katılım evraklarını Türkiye Futbol Federasyonu’na göndermiştir.

Transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Anlaşma sağladığımız futbolcular bulunmakta olup alt yapımızdan A takıma çıkardığımız bazı oyuncularımız bulunmaktadır. Geçtiğimiz sezon ve bir önceki sezonda kadromuzda yer alan bazı oyuncularımızla teknik sorumlumuzun raporu doğrultusunda yola devam edeceğiz. En kısa sürede çalışmalara başlamak istiyorduk fakat aşamadığımız problemlerle karşı karşıya kalıyoruz.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz görüşmede 4 yıldır kullandığımız içerisinde futbol sahası, kondisyon salonu bulunan kamp eğitim merkezinin bu yıl bizlere verilemeyeceği bilgisini almış bulunmaktayız. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne spor tesisi olan kamp eğitim merkezinin neden verilemediğini sorduğumuzda Çankırı Valiliğinin kız yurdu olarak kullandırmak istediği bilgisi bizlere verildi.

Şuanda teknik ekip ve futbolcularımızın yatacak yeri olmadığından, tesis işlemleri için çok büyük çaba sarf ediyoruz. Tesis sorunu çözüldüğünde en kısa sürede topbaşı yapacağımızı kamuoyu bilgisine sunarız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ