logo

ÇANKIRI STK Yöneticileri Vali Vasip Şahin’i Ziyaret Etti

ÇANKIRI STK Yöneticileri Vali Vasip Şahin’i Ziyaret Etti

Candef _ cankiri_vakif_ist_ ValiÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sami Soydal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN’i ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sami Soydal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 23 Eylül 2014 tarihinde göreve başlayan İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN’i ziyaret etti.

Çok sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarete ÇANDEF’i temsilen; İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ, Genel Başkan Yardımcısı İsmail KILIÇARSLAN, Çandef 1. Bölge Başkanı Arif ÖZTÜRK, Çandef 2. Bölge Başkanı Mustafa ÇEŞTAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa HALİLOĞLU, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nı temsilen; Vakıf Başkanı Sami SOYDAL, Başkan Yardımcımsı Alişan DANACI, Yönetim Kurulu üyeleri Huriser AŞICI, Hasan SUNAR Ekrem ARSLAN katıldı.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)  ve Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi verilen Vali Vasip ŞAHİN’e, tarihi beş bin yıl öncesine uzanan; İNANDIK VAZOSU’nun kaya tuzundan yapılmış benzeri ve el işlemesi seccade hediye edildi.

ÇANDEF ve Çankırı Vakfı yöneticilerinin katıldığı ziyaret valilik binası önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ