logo

Çankırı Vakfı, Eğitim Gönüllülerini ‘Boğaz’daki İftarda Buluşturdu

Çankırı Vakfı, Eğitim Gönüllülerini ‘Boğaz’daki İftarda Buluşturdu

Mustafa Can’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, Çankırı Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıf Mütevelli Heyeti, Çankırı’nın kanaat önderleri ve Çankırılı iş adamları buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geleneksel hale gelen ve Vakıf Başkanı Mustafa Can’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıf Mütevelli Heyeti, Çankırı’nın kanaat önderleri ve Çankırılı iş adamları buluştu.

Karaköy’den hareket eden Tur Teknesi, Üsküdar iskelesinden alınan davetlilerin guruba katılması ile başlayan İstanbul Boğazı Turu İftar Programıyla devam etti. Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı adına Yönetim Kurulu Üyeleri konuklarını teknenin girişinde karşılayarak birebir ilgilendiler.

Çankırı Vakıfı Başkanı Mustafa Can yapmış olduğu konuşmada : “Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’mız Boğaz Turu eşliğinde düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza teşrif eden ve bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çankırı’mızın medarı iftiharı hemşerilerimizin katıldığı iftar programımız, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi. Tek amaçlarının, hayırseverlerin, eğitim gönüllülerinin tamamen gönüllülük esasına bağlı, eğitim gören üniversite öğrencilerine burs verme amacı ile verdikleri destekler ile başarılı öğrencilerin eğitimini tamamlamalarına destek olduklarını, bu yıl 500 olan burslu öğrenci sayısını dönemleri sonunda 1000 bursa çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Mustafa Can, gelecek dönem için bir başka hedeflerinin de başarılı öğrencilerin yurt dışında eğitim almalarını sağlamak, ilahiyat okuyan 2 öğrencimizi ümreye göndermek, daha büyük ve geniş kapsamlı Gençlik Zirvesi yapmak, vakfımıza gayri menkül kazandırmak olduğunu belirtti.

Sonrasında söz alan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)Genel Başkanı Zeynettin Aydın ÇANDEF’e bağlı derneklerin 600’e yakın burs verdiklerini, burs verme işleminin tek elde toplanmasını planladıklarını, dernekler tarafından verilen bursların da Çankırı Vakfı üzerinden verilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Ayrıca , Programa katılan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı öğrencilik yıllarından burs aldığını Vakıfımızın gönlünde her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirtmiştir.Vakfımızın çalışmalarını takdir eden Çataklı Vakfımızın çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

İstanbul Boğazı Turu eşliğinde düzenlenen İftar Programına; İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, MHP Çankırı İl Başkanı Hasan Çakır, MHP Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akbaba, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri, Mütevelli Heyeti üyeleri, Vakıf bağışçıları, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF)Genel Başkanı Zeynettin Aydın, ÇANDEF onursal başkanları Zekeriya Açıkgöz ile Ömer Lütfi Özenç, Çankırı Vakfı Eski Başkanları Eşref Harmandar, Sami Soydal, Sultangazi Çankırılar Derneği Başkanı Halil AYDOĞAN, Ataşehir Çankırılar Derneği Başkanı Mevlüt Yurttaş, ÇANDEF Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri ve Çankırılı iş insanları, Erler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İlker Karataş, Türkiye Gazetesi Hastanesi Koordinatörü Hayati Odabaşı, Çankırılı THM Sanatçısı Zehra Ganioğllu ile İstanbul’daki Çankırılıların önde kanaat önderleri ile işadamları katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ