logo

Çankırı Vakfı Hemşerilerinin Katıldığı Satranç Turnuvası Başlattı

Çankırı Vakfı Hemşerilerinin Katıldığı Satranç Turnuvası Başlattı

Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Kaptan Mustafa Can başkanlığındaki yönetimi, gelenekselleştirmeyi hedefledikleri satranç turnuvasının başlattıklarını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Vakfı olarak gelenekselleştireceğimiz satranç turnuvasının ilkini başlatıyoruz.” Açıklaması ile Kaptan Mustafa Can başkanlığındaki Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetimi tarafından satranç turnuvasının düzenlendiği açıklandı.

Çankırı Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetim tarafından yapılan açıklamada, Vakıf yönetim kurulumuzun ve öğrencilerimizin bir arada katılacağı ödüllü satranç turnuvamız 11 Aralık Cumartesi günü vakıf kütüphanemizde başlayacaktır. Turnuvaya katılmak için vakfımızın öğrencisi olmak zorunlu değildir, Çankırılı tüm hemşerilerimiz yaş sınırlaması olmaksızın katılım sağlayabilirler.” İfadeleri yer aldı.

Açıklamada, Çankırı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı satranç turnuvasının Yarı final ve finalinin Ağva’da yapılacağı kaydedildi.

ÇANKIRI VAKFI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ:

1. Laptop + 2000 TL

2. Laptop + 1000 TL

3. Laptop + 500 TL

4. ve 23. arasındaki yarışmacılarımıza ise 100 TL para ödülü verilecektir. 23. sıradan sonraki tüm yarışmacılarımıza Lokart’tan lokum hediye edilecektir.

Çankırı Vakfı Satranç Turnuvasına katılmak isteyenler vakıf sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ