logo

Çankırı Vakfı, Ödüllü ‘23 Nisan Şiir Yarışması’ Düzenliyor

Çankırı Vakfı, Ödüllü ‘23 Nisan Şiir Yarışması’ Düzenliyor

İstanbul Çankırı Vakfı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklara özel olarak ödüllü “23 Nisan Şiir Yarışması” düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (ÇANKIRI VAKFI), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, “23 Nisan ile vatan, millet ve bayrak sevdasını” en iyi anlatan öğrencilere ödül verileceğini açıkladı.

Çankırı Vakfı (İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı) tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklarımıza özel olarak “23 Nisan Şiir Yarışması” ile ilgili açıklama:

Çankırı Vakfı tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, çocuklaramız özel olarak ‘23 Nisan’ Şiir Yarışması düzenlenecektir.

1.Sınıf , 8.sınıf arasında okuyan öğrencilerinin katılabileceği yarışma, Instagramdan Canlı Yayınlanacaktır. Şiirlerini canlı okuyan öğrenciler arasında yapılacak değerlendirmede, “23 Nisan ile vatan, millet ve bayrak sevdasını” en iyi şekilde anlatan öğrenciler ödüllendirilecektir.

Katılmak isteyenler en geç 22 Nisan 2020 Çarşamba Gününe kadar Instagram @cankirivakfi adresine ve facebook @cankirivakfi adresimize mesaj atmaları rica olunur.

Başvuru için ;

Yarışmaya katılacağı Instagram adresi,

Öğrencinin Adı Soyadı, Ulaşabilecek telefon numarası, Okuduğu Okul, Çankırı’nın İlçe ve Köyünden olduğu bilgisi gerekmektedir.

Not;
Yarışma Saati önümüzdeki haftalarda ayrıca bildirilecektir.

Jüriler Vakıfımızın Eğitim Komisyonumuz Tarafından belirlenip kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ