logo

Çankırı Vakfı Satranç Turnuvası Castle Nolana Ağva Hotel’de Tamamlandı

Çankırı Vakfı Satranç Turnuvası Castle Nolana Ağva Hotel’de Tamamlandı

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) tarafından düzenlenen öğrenciler arası satranç turnuvası Castle Nolana Ağva’da gerçekleştirilen final ile sonuçlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ağva’da gerçekleşecek Çankırı Vakfı Satranç Turnuvası‘nada yarı final hakkı kazanan Kamil Duran, Muhammet Kamat, Ertan Kaya ve Şadi Yıldırım arasındaki mücadele sonuçlandı. Castle Nolana Ağva‘da gerçekleştirilen final müsabakaları sonucu Şadi Yıldırım birinci olurken, Muhammet Halit Kamat ikinci, İhsan Ertan Kaya üçüncü ve Kamil Duran dördüncü oldu.

Çankırı Vakfı Satranç Turnuvası’nda dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar ve diğer ödülleri, Çankırı Vakfı Gençlik Kolları tarafından takdim edildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) tarafından bu yıl ilki düzenlenen Çankırı Vakfı Satranç Turnuvası 4.turunun tamamlanmasıyla yarı finale adını yazdıran 4 öğrenci Kamil Duran, Muhammet Kamat, Ertan Kaya ve Şadi Yıldırım olmuştu.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) tarafından yapılan açıklamada, turnuvaya katılan hiçbir öğrencinin ödülsüz kalmadığı vurgulanarak, “Organizasyonunun gerçekleşmesinde başta Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kapt. Mustafa Can ve yönetim kurul üyeleri ile bizi keyifle ağırlayan Castle Nolana Ağva Hotel’e teşekkür ediyoruz.”  Denildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ