logo

Çankırı Vakfı Yeni Yönetimi İsmail Yüksel Başkanlığında Toplandı

Çankırı Vakfı Yeni Yönetimi İsmail Yüksel Başkanlığında Toplandı

Genel kurulda yenilenen Genel Başkan İsmail Yüksel başkanlığındaki Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Başkan İsmail Yüksel başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yapıldı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı İsmail yüksel tarafından yapılan açıklamada,  “Vakıf faaliyetlerinin ve planlarının masaya yatırıldığı İlk Yönetim Kurulu Toplantımızı yeni Genel Başkanımız İsmail Yüksel liderliğinde Cerrahpaşa’daki Vakıf merkezimizde 23 Mart Çarşamba günü, saat.19.00 da gerçekleştirdik.” İfadeleri yer aldı.

Çankırı Vakfı’nın Cerrahpaşa’daki merkezinde yapılan toplantı ile ilgili açıklamada, “Cerrahpaşa’daki Vakıf merkezi toplantıya Vakfımızın Yönetim Kurulu Genel Başkanımız İsmail Yüksel, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Huriser Aşıcı , Ali Karaabalı, Selçuk Baydar, Ömer Kandemir, Hüseyin Yartaş, Arif Öztürk, Ali Paslı, Güven Tüzener, Mevlüt Yurttaş, Döne Haltaş, Cüneyt Haliloğlu, Hüseyin Pilavcı, Ömer Lütfi Özenç, Tuncer Özvar, Uğur Şahin ve Gençlik Kolları üyelerimiz katıldılar.” Denildi.

Çankırı Vakfı yeni yöntem kurulu üyelerinin tanışmalarının da gerçekleştirildiği Yönetim Kurulu toplantısında Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı İsmail Yüksel başkanlığındaki yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı.

Genel Başkanı İsmail Yüksel Başkanlığında Yapılan İlk Toplantıda Çankırı Vakfı Yönetimi görev dağılımı;

Toplantıda Çankırı Vakfı bünyesinde yeni dönemde kurulması gereken çalışma komisyonları belirlendi. Belirlenen komisyonlar ve üyelikler ile ilgili olarak ilerleyen günlerde kamuoyun bilgilendirildiği ifade edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ