logo

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz Kurban Bayramını Şehit Aileleri İle Geçirdi

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz Kurban Bayramını Şehit Aileleri İle Geçirdi

Kurban Bayramını şehit aileleri ve gazilerimi ziyaret ederek geçiren Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Merkez sonrası Bayramının 3. Gününü köylerdeki şehit ailelerine ayırdı.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramının 3. Gününü Şehit Aileleriyle Geçirdi.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramının tamamını şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek geçirdi.

Bayramın 1’inci, 2’nci ve 3’üncü günleri Çankırı il merkezi ve ilçelerimizde yaşayan şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, şehit ailelerinin yanında olmaya devam ediyor.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramının 3. Günü Çankırı’nın ilçelerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit ailelerini ziyaretlerine ilk olarak Ilgaz İlçesi Çörekçiler köyüne giden Vali Abdullah Ayaz, Şehit Dz. P. Asb. Üçvş. İsa Usta’nın anne ve babasını ziyaret etti.

Ardından Kurşunlu ilçesinde Gazi Osman Uzun’u evinde ziyaret eden Vali Ayaz, buradan Çerkeş ilçesine geçti. İlçe merkezinde ikamet eden Şehit J. Er Hilmi Kaan Kayabaşı’nın ailesini ziyaret eden Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çerkeş’e bağlı Karga ve Dağçukurören köylerinde ise Şehit J. Er Durali Aköz ile Şehit J. Uzm. Çvş. Cengiz Kurtkayası’nın annesi Şerife Kurtkayası’nı evlerinde ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz,  günün sonunda Orta ilçesi Buğuören köyündeki Şehit J. Er. Satılmış Boyabaşı ile Şabanözü ilçemizin Karamusa köyünde ikamet eden Şehit J. Er. Fikret Öztürk’ün ailelerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerinde ailelere bir kez daha başsağlığı dileklerini ileten, şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağını ifade eden Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, ziyaret ettiği evlerde çocukları da ihmal etmeyerek bayram hediyesi verdi.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ın ziyaretlerde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak dua edildi.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ın şehit ailelerini ziyaretlerde Ilgaz Kaymakamı Osman Uğurlu, Kurşunlu Kaymakamı İlyas Öztürk, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Çerkeş Kaymakamı Osman Beyazyıldız ve Orta Kaymakamı Bayram Yıldız da eşlik etti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ