logo

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’dan Ilgaz Kaymakamına Ziyaret

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’dan Ilgaz Kaymakamına Ziyaret

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Kaymakamı olarak atanan Yusuf Güni’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Vahdettin Özcan Ilgaz’da törenle karşılandı.

Hükümet konağı önünde ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Vahdettin Özcan’a Vali Yardımcısı İbrahim Şahin eşlik etti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni’ye hayırlı olsun ziyaretinde, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır da hazır bulundu.

Ilgaz ilçesinin doğa ve kış turizmi açısından taşıdığı değerleri ile ülkemizin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ve Çankırı’nın Ilgaz ile övündüğünü ifade eden Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, hem türkülere destan olmuş; hem de kışın misafir ettiği insan sayısı bakımından önemli bir yere sahip olan Ilgaz ilçesinin, daha da gelişmesi için Kaymakam Yusuf Güni’nin başarılı çalışmalar yapacağına inandığını ve İl Valisi olarak da, her zaman ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek, görevinde başarılar diledi.

Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni ise Ilgaz İlçesinin daha ileri bir noktaya götürülebilmesi için görev ve sorumluluk bilinciyle elinden gelen gayreti gösterip, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan önderliğinde yapılan yatırımların ivmesini daha da artırmaya çalışacağını belirtti ve ziyaretinden dolayı kendisini onurlandırdığı için Vali Vahdettin Özcan’a teşekkür etti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ