logo

Çankırı’da Engelsiz Tatil Yüzleri Güldürdü

cankiri_engel_samsun (1)Çankırı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi üyeleri Samsun Büyükşhir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Kampı’nda doyasıya eğlendiler.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in tatil müjdesinin ardından, Samsun’a hareket eden ilk grup, Samsun Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Kampı’na gitti. Aileleri ile birlikte iki gün boyunca özel dizayn edilen havuzda ilk kez yüzme sporu ile tanışan engelli vatandaşlar, kendilerine sağlanan bu imkanın her dakikasını dolu dolu geçirdiler.

Aktivite sırasında ziyarette bulunan Samsun Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Necmi Camaş’a, böylesine özel bir tesisi kazandırdıkları ve konukseverlikleri için teşekkür eden üyeler, Belediye Başkanı İrfan Dinç’in selamlarını ileterek, tuz lambası hediye ettiler.

cankiri_engel_samsun (3)

Rehabilitasyon Kampı’ndaki eğlenceli saatlerin ardından engelli vatandaşlar, Samsun kültür gezisine de katıldılar. Şehrin tarihi ve kültürü hakkında bilgi edindiler.

Kendilerine sağlanan bu imkandan duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, ‘’Çocuklarımız bu tatilde hiç yaşamadıkları saatleri yaşadılar. Onların mutluluklarıyla mutlu olduk. Bizlerin daima yanında olan, yaşantımızdaki engelleri aşmayı öğreten ve maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizleri burada ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve güler yüzü ile konukseverliğini hissettiren Yurt Müdiremiz Fatma Hanım’a da ayrıca teşekkür ediyoruz.’’diye ifade ettiler.

Engelli Gence Doğum Günü Sürprizi

Tatilin son saatlerinde, Engelliler Koordinasyon Merkezi üyelerinden Ayşegül Bülbül için Özel 19 Mayıs Kız Öğrenci Yurdu çalışanları sürpriz bir doğum günü partisi organize etti. Çankırılı özel misafirlerini ağırlamaktan duyduğu hazzı ve bu özel gruptan kısa sürede çok şey öğrendiğini ifade eden Yurt Müdiresi Fatma Aybaş, Başkan Dinç ve ekibinin engelli vatandaşlar için yaptığı çalışmaları tebrik ederek, Çankırı’dan gelen bu ekibi ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağını belirtti.

cankiri_engel_samsun (4)

Çektirdikleri hatıra fotoğraflarının ardından Samsun’a veda eden engelli vatandaşlar, unutamayacakları anılar ile Çankırı’ya döndüler. Engelliler Birimi tatil etkinliğini, yaptıkları kura çekim sonuçlarına göre Eylül ayının ilk haftasına kadar devam ettirmeyi planlıyor.

cankiri_engel_samsun (2)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ