logo

Çankırı’da Görevli Polis Memuru Şehit Oldu

Çankırı’da Görevli Polis Memuru Şehit Oldu

Çankırı Korgun nüfusuna kayıtlı Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Harun Şahin görevli olarak geldiği Çankırı’da meydana gelen trafik kazasında görevi başında şehit oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı- Kastamonu karayolu Kenbağ mevkiinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın geçişinde yol emniyetimde görevli polis Harun Şahin şehit oldu.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Çankırı Korgun nüfusuna kayıtlı polis memuru Harun Şahin TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın Kastamonu programı için Çankırı geçişinde güvenlik görevi sırasında araç çarpması sonucu şehit oldu. Aynı kazada Polis memuru Mehmet Akif Yıldırım da yaralandı.

Çankırı ve Kastamonu ziyaret programları kapsamında Çankırı’ya gelen  TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın kullanacağı güzergahta yol güvenliğinde görevlendirilen ve Çankırı-Kastamonu Karayolu Kenbağ mevkisinde bekleyen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü polislerinden Harun Şahin (20) ile Mehmet Akif Yıldırım’a (27), Satılmış A. (53) idaresindeki 18 KZ 841 plakalı hafif ticari araç çarptı.

Polis memurlarından Şahin kaza yerinde şehit oldu, yaralanan Yıldırım Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç sürücüsü Satılmış A. gözaltına alındı.

Sürücünün, Kurşunlu ilçesinden Çankırı Devlet Hastanesi’ne gitmek için yola çıktığı ve ehliyetinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan Çankırı Valisi Hamdi Bilge AKTAŞ olay ile ilgili Başsağlığı ve Taziye içerwen yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“28 Temmuz 2018 Cumartesi günü İlimiz Kenbağ mevkiinde trafik kontrolü yaparken gerçekleşen trafik kazası sonucu Polis Memuru Harun ŞAHİN’in vefat ettiği ve aynı yerde görev yapan Polis Memuru Mehmet Akif YILDIRIM’ın ise ağır yaralandığı haberini üzüntü ile almış bulunmaktayım.

Şehidimiz Polis Memuru Harun ŞAHİN’e Allahtan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Yaralı Polis Memurumuz Mehmet Akif YILDIRIM’a da acil şifalar dilerim.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ