logo

Çankırılı Ak Parti Adayları Ataşehirlilerle Buluştu

Çankırılı Ak Parti Adayları Ataşehirlilerle Buluştu

Ataşehir Çankırılılar Derneği, Çankırılı Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları Sevim Soyal ve Selami Kaplan’ı Ak Parti Ataşehir yönetimi ve Ataşehirlilerle buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Çankırılılar Derneği ‘ATACANDER’ Başkanı Ertuğrul Baysal’ın açılış konuşmasından sonra Çankırılı Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları Sevim Soyal ve Selami Kaplan katılımcılara kısa birer konuşma ile hitap ederek kendilerini tanıttılar.

28 yıldır Ataşehirli olduğunu, 2002 yılından bu yana da Ak Parti Ataşehir Teşkilat’ında görev yaptığını söyleyen Sevim Soyal, 2014 Yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusunu yaptığını; bir Çankırılı olarak bölge halkının, Çankırılıların desteklerini beklediğini ifade etti.

1952 Çankırı Orta doğumlu olduğunu, 17 yaşından itibaren siyasal ve sosyal faaliyetlerin içinde olduğunun altını çizen Çankırılı Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan, belşdesinin dernek başkanlığı Orta İmam Hatip Lisesi Yaptırmea ve Yaşatma derneği üyeliği, Kapatılan bir siyasi partinin Kadıköy Gençlik Kolu üyeliği, Anavatan Partisi Çankırı il delegeliği görevlerinde bulunduğu ve halen kendi beldesinde Belediyesi Meclis üyeliği görevine devam ettiğini söyledi.

21 yıldır ikamet ettiği İstanbul’un yıldızı olmaya aday Ataşehir’e hizmet etmek istediğini söyleyen Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Selami Kaplan, partisinin yetkilileri uygun görüp görev verirse Ataşehir’e hizmet etmek istediğini ifade etti.

Ataşehir’de, Dinamik Çankırılı Nüfus Dikkate Alınsın

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin yerel seçimden öte mana taşıdığının, belki Türkiye’nin gelmişi geçmiş en önemli seçimlerden biri olacağının altını çizerek konuşmasına başlayan Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı ve İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı’da yetişen iki güzide arkadaşlarının Ataşehir’in kalkınmasında Ak Parti kadrolarında hizmet etmek istediklerini, kendilerinden de bu konuda destek istendiğini, Ataşehir Çankırılılar Derneği ve aday adayları Çankırılıların isteği kapsamında destek için bu akşam burada olduklarını ifade etti.

Davetlerinden dolayı ATAÇNADER Başkanı, ve Meclis üyesi adayları Sevim Soyal ve Selami Kaplan’a teşekkür eden Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı ve ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, “ Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Naim Yağcı’dan bu güzel kalabalığı, Ataşehir’deki dinamik Çankırılı nüfusunu, dinamik bir Çankırı sivil toplum kuruluşu ATAÇANDER’i göz ardı etmeden; bu değerli iki arkadaşımızın seçilebileceği bir yerde yer alması ve aday yapılması noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini ve bu konuda bize bütün katkısını sunacağını canı gönülden istiyorum. Naim başkanım “yapacağım” diyorsa ben inanırım.

Bu gün iki kimlikle buradayım. Birincisi, İçinizden biri olarak; İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz olarak, bir de; Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan aday adayı olarak buradayım. İstanbul’un 39 ilçesinde Ak Parti’den iki tane Çankırılı Belediye Başkan aday adayı var. Birisi bu kardeşiniz. Bir başka aday adayı da Gaziosmanpaşa’dan bir Çankırılı kardeşimiz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah” diye konuştu.

Pazar günü Zeytinburnu’nda Çankırılı başkan be meclis üyesi aday adaylarını tanıtılacağı kahvaltılı bir toplantı yapılacağını duyuran ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, 2014 seçimlerinin Ataşehir’e Sultanbeyli’ye Türkiye’ye ve bütün İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Çankırı Bizden, Biz Çankırı’danız

“Çankırı bizim için çok önemli, benim için bir kat daha önemli, partimiz çok daha önemli” sözleri ile Çankırı’ya verdikleri önemi vurgulayarak sözlerine başlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı konuşmasında özetle şunları söyledi:

Çankırı’nın ve Çankırılıların önemini Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayımız, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Bey dile getirdi. Bizler birçok Çankırılıyı İlçe Yönetiminde bulunduruyoruz. Değerli Sinan Ayrancı Kardeşimiz, Tuncay Gül ve mahalle Başkanımız Mehmet sağlam ve mahalle yönetiminde Sevim Soyal hanımefendi kardeşlerimiz var.

Bizler Çankırılı hemşerilerimizin irade alıp daha etkin görevlerde, sorumluluk makamlarında olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Ve olacaklarına da inanıcımın tam olduğunu dile getirmek istiyorum. Ataşehir Çankırılılar Derneği çiçeği burnunda bir dernek. Ben de çiçeği burnunda bir ilçe başkanıyım. Görevi alalı on gün oldu. Rabbim hem derneğimize hem bana, aldığımız sorumlulukta bu emaneti hakkıyla yerine getirebilmeyi ve layığı ile hizmet yapabilmeyi rabbim hepimize nasip eylesin. Değerli Çankırılım hemşerilerim; benim için Çankırı önemli dedim. Zira ben İstanbul’a geldim; ilk arkadaşım Çankırılı oldu okulda okurken. Memuriyet hayatıma başladım; Türkiye’nin en güzel sesli hocası diyebileceğim İbrahim Çalış’la beraber görev yaptım. Okul müdürüm Recep Hocam, esnafımız, her tarafımız Çankırılı. Çankırılı dostlarımız çok ve Çankırı bizden, biz Çankırı’danız diyorum.

Çankırı’nın Ak Parti açısından bir başka önemi, İl bazında baktığımızda; Ataşehirli Ak Partililer açısından Çankırı Ak Partiye teveccühün nüfusuna oransal olarak baktığımızda en önde gelen illerimizden. Çankırı her zaman Ak Parti’ye, ülkesine bağlı olan, vatanına, milletine sahip çıkan iktidarlara ve partilere sahip çıkmıştır. Bunu 12 yıldır ülkemizde göstermektedir. Çankırı, Türkiye ortalamasını ve kültürünün merkezini temsil ediyor. Sevim Soyal ve Selami Kaplan partimizden Belediye Meclis aday adaylığı başvurusu yaptılar.

Bunların haricinde, yüzün üzerinde meclis üyesi aday adayımız ve 14 Belediye Başkanı aday adaylarımızla beraber belki 150’yi bulacak aday adayları ile yola çıktık. Az önce Zekeriya Başkanımızın da söylediği gibi Ataşehir’in kaybolan 5 yılını geri almak için, açığı kapatmak adına; tüm birikimimizi, tüm mücadelemizi, Ataşehir’de irade koymuş, başkan yada meclis üyesi aday adayı olarak Ataşehir’in geleceği için inisiyatif almış; Ataşehirimiz için hayalleri olan, Ataşehir’in geleceği ile ilgili Türkiye’nin geleceği ile ilgili düşünceleri olan, birikimleri olan arkadaşlarımız daha sonra adaylarımız belirlendiğinde tüm aday adaylarımız tüm projeleri ile bu adaylarımız etrafında bütünleşerek, Ataşehir’in geleceği, vizyonu ile ilgili projeleri sunarak 30 Mart yerel seçimlerinde Ak bir belediyeciliğe kavuşturacağız. Bundan emininim. Sizin de bu konuda bize desteğinizin tam olduğuna inanıyorum.

2014 seçimi hem Ataşehir’in hem de Türkiye’nin en önemli seçimi. Nasıl ki; 2002 yılı Ak parti ile Türkiye’nin kurtuluşu olmuştur. 2014 yılı da 30 Mart seçimleri ile Ak Partili Belediyecilikle buluşan Ataşehir’in kurtuluşu olacaktır.

Başkan Ertuğrul Baysal’ın yönetiminde Ataşehir Çankırılılar Derneği ‘ATAÇANDER’’Yönetim kurulu tarafından düzenlenen ve Ataşehir’de siyasete soyunan Çankırılı Ak Parti Belediye Meclis üyesi aday adayları Sevim Soyal, Selami Kaplan ile tanışma ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile buluşmayı amaçlayan Ataşehir Hacıbaşar Restoran’daki yemekli toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ve İlçe yönetimindeki Çankırılı üyeler Sinan Ayrancı, Tuncay Gül ile Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Başkanı Süleyman Akın ile birlikte; Ak Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı ve İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, ÇANDEF Başkan Yardımcısı ve Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş, ÇANDEF Başkan Yardımcısı ve Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Ersoy Kaşak, Ferhatpaşa Mahallesi Çankırılı Muhtarı Hüseyin Uzun, Ak Parti Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Engelli Aday Adayı Fahri Kol, dernek ve STK temsilci ve yöneticileri, Ataşehir ve İstanbul’daki Çankırılı kanaat önderleri, Ataşehirli Çankırılılar ve Çankırılı sanatçı Sami Yalçın katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ