logo

Çankırılı, Ataşehirli Hemşerilerime Hizmete Adayım

Çankırılı, Ataşehirli Hemşerilerime Hizmete Adayım

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bayram Arslan düzenlediği kahvaltılı toplantıda Çankırı STK temsilcileri ve Ataşehir’de yaşayan Çankırılı hemşehrileri ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hemşerilerinin desteğini isteyen Bayram Arslan toplantıda yaptığı konuşmada; “Bir hemşerini olarak, Çankırılı olarak, 25 yıllık İçerenköy esnafı olarak, 20 – 25 yıl dernekler ve federasyonda görev yapan kardeşiniz olarak, Battal İlgezdi adına sizlerin oylarınıza talibim” Dedi.

Toplantıda konuşan Abdullah Der ise konuşmasında bu dönem Çankırılı adayların aktif görevler alacaklarını vurguladı.

İçerenköy Pembegül Pastanesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı ALtınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ferhatpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Uzun, STK temsilcileri ve Ataşehir’de yaşayan Çankırılılar katıldı.

ÇANKIRILI VE ATAŞEHİRLİ HEMŞERİLERİME HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM

Toplantıda konuşan CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Bayram Arslan, 2 Çankırılı ile birlikte Ataşehir Belediye Meclis Üyesi aday adaylığıma müracaat ettiğini, amacının mahalli idareler yönetim kadrosunda yer alarak hemşerilerine faydalı olmak olduğunun altını çizerek; “Öncelikle Çankırılı hemşerilerim, sonra da Ataşehirli hemşerilerime hizmet etmek için aday oldum. Sizlere hizmet düsturu ile yola çıktık. Sevgili Başkanımız Battal İlgezdi ile beraber, 31 Mart 2019 akşamı saat 17:00 itibarı ile iktidarı almak için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 1 Aralık 2018 Cumartesi

ÇANKIRILI ADAY ADAYLARIMIZ ARASINDA ÇOK NİTELİKLİ ARKADAŞIMIZ VAR

Ataşehir’de 10 yıldır iktidarda olduklarını, 7 yıldır da kendisinin CHP Ataşehir İçe Başkanlığı görevinde olduğunu kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte sosyal belediyecilik anlayışını önemsediklerinin altını çizerek; “22 Meclis üyemizle Türkiye’nin her kesiminden temsil edildiğini görüyoruz. Ataşehir’de yaşayan vatandaşların karakterlerini taşıyan üyelerle temsil edilmeleri temel değerimiz. Çankırılı aday adaylarımız arasında çok nitelikli arkadaşımız var.  Sevgili Bayram da bunlardan biridir” şeklinde konuştu.

ÇANKIRILI ARKADAŞLARIMIZ BU DÖNEM DAHA AKTİF GÖREV ALACAK

Bu dönem Çankırılı adayların daha aktif görevler alacağına işaret eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, bunun için Çankırılıların desteğinin gereğine vurgu yaparak; “Memleketimiz Çankırı, Erzincan olabilir. Aslında biz Türkiyeliyiz, Ataşehirliyiz. Bu dönem artık daha aktif görev alacak Çankırılı arkadaşlarımız. Tabi ki sizlerin desteğine ihtiyaçları var. Bizlere de bu konuda katkı sağlarsanız çok teşekkür ederiz. Bizim amacımız sizlere hizmet etmek. Yaptığımız hizmetler var. Bundan örnekle bu dönem de sizlerin desteğinizi istiyoruz. Destek verirseniz bizler de hizmet etmek için her zaman varız diyoruz.” İfadelerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ