logo

Çankırılılar Boğazın İncisi ‘Beykoz Çayırı’nda Buluşuyor

Çankırılılar Boğazın İncisi ‘Beykoz Çayırı’nda Buluşuyor

Beykoz’daki 19 derneğin katılımıyla Anadolu’nun kültürünün İstanbullarla buluşmasına sahne olan Tarihi Beykoz Çayır Festivali, Çankırılılar ve Samsunluların buluşması ile devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yöre derneklerinin katkılarıyla Beykoz Belediyesi tarafından İstanbul Boğazı’nın en gözde yerleri arasında yer alan Beykoz Çayırı’nda gerçekleştirilecek 11 Ağustos Pazar Günü Saat: 19:30’da başlayacak olan Tarihi Beykoz Çayır Festivali’nde Çankırılılar ve Samsunlular bir araya gelerek kültürlerinden örnekler sergileyecek.

Yücel Çelikbilek başkanlığındaki Beykoz Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Tarihi Beykoz Çayır Festivali kapsamındaki etkinlikte her iki il Çankırı ve Samsun yöre türkülerinin de seslendirileceği bölge sanatçılarının sahne performansları eşliğinde Boğaz kıyısında gönüllerince eğlenecekler.

Bilal Karabacak başkanlığındaki Beykoz Çankırılılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYÇANDER) öncülüğünde Beykoz Çayırı’nda, “Çankırılılar Boğazın İncisi Beykoz Çayırında Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen program Yaren Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Barbaros Özdemir sunuculuğunda gerçekleştirilecek.

Tarihi Beykoz Çayır Festivali kapsamında “Çankırılılar Boğazın İncisi Beykoz Çayırında Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen programda Çankırılı TRT THM Sanatçısı Zehra Gani sahne alarak konser verecek.

Ayrıca, Tarihi Beykoz Çayır Festivali etkinliğinde Samsunlu Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Şimşek, Samsunlularla buluşarak konserinde yöre türkülerini de seslendirecek.

Tarihi Beykoz Çayır Festivali kapsamında kurulan stantlarda yörelerin izlerini taşıyan lezzetlerden örnekler katılımcılara ikram edilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ