logo

Çankırılılar Derneği Ümraniyeli Çankırılıları İftarda Buluşturdu

Çankırılılar Derneği Ümraniyeli Çankırılıları İftarda Buluşturdu

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye Çankırılılar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği İftar Programı, Ümraniye Belediyesi Nikah Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan iftar programında Ezan ile birlikte topluca oruçlar açılarak dua edildi.

Can Anbarkaya başkanlığındaki Ümraniye Çankırılılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından Ümraniye Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Ümraniye Çankırılılar İftar Programı’na protokol üyelerinin konuşmaları ile devam edildi.

Ümraniye çankırılılar Derneği İftar programı

Recep Kenan paylaştı: 28 Mayıs 2018 Pazartesi

Ümraniye Belediyesi’nin ev sahipliğinde birlik, beraberlik ve kardeşlik bağının güçlendiği iftar sofrasında buluşturan Belediye Başkanı Hasan Can’a ve ekibine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ümraniye Çankırılılar Derneği Başkanı Can Ambarkaya, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

BİZE BU ŞEKİLDE MUAMELE EDİLMESİNDEN MEMNUN DEĞİLİZ

Katılımcıları, hemşerilerini selamlayarak, ibadetlerin kabulünü dileyerek ve iftar sofrasına desteği için Ümraniye Belediyesine teşekkür ederek konuşmasına başlayan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, hemşerilerinin kırgınlığını dile getirerek, “300 bin Çankırılının yaşadığı İstanbul’da seçilebilecek noktada bir tane milletvekili adayımız yok. Bizim hemşerilerimiz diyorlar ki; Cepheye asker lazım hadi Mehmet bu vatan senin. İşi bitti pasta bölünecek; çekil Mehmet bu pasta benim. Bize bu şekilde muamele edilmesinden memnun değiliz. İstanbul’un en üst noktada Çankırılı temsilcisi benim. Bir sonraki seçimlerde, yerel seçimlerde de aynı muamele yapılırsa, en üst noktadan itiraz edeceğiz.  Bunu siyaset için değil, siz hemşerilerimin hakkını savunmak için söylüyorum” dedi.

Ümraniye Çankırılılar Derneği ve Ümraniye Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Ümraniye Çankırılılar İftar Programı’na Başkan Can Ambarkaya ile birlikte; Ümraniye Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Erdoğdu, Meclis Üyesi Selehattin Erbaşı, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu, Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Fuat Kinsiz, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Osman Nuri Ambarkaya, MHP Ümraniye İlçe yöneticileri, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, ÇANDEF Onursal Genel Başkanı Arif Öztürk, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı ve Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol Tepebaşı, Atkaracalar Dernekler Birliği başkanı Harun Oflaz, Ümraniye Belediyesi Hizmett A.Ş. Genel Müdürü Enver Kamış, Belediye birim müdürleri, Mahalle muhtarları, Çankırı birlik, dernek ve STK başkan ve temsilcileri ile Ümraniyeli Çankırılılar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ