logo

Çankırılılar Yaren TV Tanıtım Gecesi’nde Tuzla’da Buluştu

Çankırılılar Yaren TV Tanıtım Gecesi’nde Tuzla’da Buluştu

Yayın hayatına yeni başlayan Yaren TV, 17 Kasım 2012 cumartesi saat 19.00’da Tuzla Kafkale Spor Salonu’nda başlayan tanıtım gecesinde Çankırılılar ile buluştu.

Çankırılılar Yaren TV Tanıtım Gecesi’nde Tuzla’da Buluştu

Recep Kenan/Ataşehir

Yaren TV Yayın hayatına başlayışını, Tuzla Kafkale Spor Salonu’nda, seçkin konukların katıldığı bir tanıtım gecesinde yerel sanatçıları İstanbul’daki bölge halkı ile buluşturdu.

İç Anadolu ve Orta Karadeniz kültürünün temsilcisi sanatçıları, bölge halkı ile buluşturmak, bölge kültürünün tanıtımına katkıda bulunmak ve Çankırı dışındaki Çankırılıların Çankırı ile iletişimini sürdürmesini sağlamak amacı ile yayın hayatına başlayan Yaren TV; yayına başlayışını ve tanıtımını amaçlayan gecede bölge halkından büyük ilgi gördü.

Çok sayıda bölge sanatçısı ve bölge halk oyunu ekibinin gösterileri izleyici ve konukların katılmıyla çoşku ile sürdü.

YAREN TV GECESİNDEN FOTOLAR 

Yayın hayatına yeni başlayan Yaren TV’nin Tuzla Kafkale Spor Salonu’nda gerçekleşen tanıtım gecesine, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Çankırı Vakıfı başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Sekreteri zekeriya Açıkgöz, Tuzla Belediye meclis üyeleri, Tuzla Çankırılılar Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu, ve çok sayıda birlik, dernek, STK başkanı, yönetici ve yönetim kurulu üyesi katıldı.

Bölge kültürünün temsilcisi ve icracısı SAMİ YALÇIN, ASLI ŞAHİN, ERDOĞAN TOPUZ, ŞAHİN VELİ, CEYLAN ÇOŞAN, TANER OLGUN, ÇARDAKLI OYUN EKİBİ ve YAREN EKİBİ’nin sahne aldığı gecenin sunuculuğunu, AFRİLKALI ALİ ve BARBAROS ÖZDEMİR yaptı.

Tuzla Kafkale Spor Salonu’nda yapılan Yaren TV Tanıtım Gecesi; davetliler, seçkin sanatçılar ve halkın coşkulu katılımı ile gerçekleşti
ve Yaren TV’den canlı yayınlandı.

Yayın hayatına yeni başlayan ve Türksat uydusu üzerinden yayın yapan Yaren TV’nin uydu yayın değerleri:

TÜRKSAT : 11996/27500 V ( dikey ) fec 5-6

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ