logo

Çankırılılardan Battal İlgezdi’ye Kutlama Ziyareti

Çankırılılardan Battal İlgezdi’ye Kutlama Ziyareti

Battal ilgezdi _ cankiriAtaşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret eden Çankırılılar, partisinden 30 Mart Yerel seçimlerinde  Ataşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesini kutladılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Eşref Harmandar başkanlığında 30’a yakın dernek birlik ve STK temsilcisinden oluşan bir gurup Çankırılı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret etti.

Partisince 30 Mart Yerel Seçimlerinde Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi’ye desteklerini ileten Çankırılılar, Meclis Üyesi aday adayları Erol Tepebaşı ve Birol Ekşi’nin yeni dönemde ekibinde olarak Ataşehir’e hizmette Çankırılıların temsilen kendisine katkı vermek istediklerini ilettiler.

“Meclis üyesi hemşerimiz ekibinizde olursa Çankırılılar olarak desteğimiz size daha çok olacak. Bundan emin olabilirsiniz” diyen Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Eşref Harmandar, Ataşehir’de 7 binin üzerinde Çankırılı seçmen olduğunun altını çizerek bu seçmenlerin büyük bir kısmının hemşerileri ile yeni kazanılan seçmen olarak dikkate alınması gerektiğini ifade etti.

Kendisinde Ak Parti’ye en çok oy verenlerin Çankırılılar olduğu bilgisinin olduğunu ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yerel yönetimlerde parti ayrımının gözetilmemesi gerektiğini isme, liyakate         önem verilmesi gerektiğini ifade ederek; seçildikten sonra siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye yeni dönem başkan adaylığını kutlama ziyaretine Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Eşref Harmandar, İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇNDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ersoy Kaşak ile birlikte Çankırılılar Platformu (ÇEKAP), Çankırı dernek, birlik ve STK başkan ya da temsilcilerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik gurup Başkan İlgezdi ile bir süre sohbet etikten sonra toplu fotoğraf çektirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ