logo

Çankırıspor 3. Ligdeki İlk Maçlarını Ilgaz’da Oynayacak

Çankırıspor 3. Ligdeki İlk Maçlarını Ilgaz’da Oynayacak

Türkiye profesyonel futbol liglerinde Çankırı’yı temsil eden tek takım olan Çankırıspor, 3. ligdeki ilk 5 maçını Ilgaz Stadı’nda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ilgaz Stadı’nda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen eksiklikler giderilirse Çankırıspor, 3. ligdeki ilk 5 maçını Ilgaz İlçe Stadı’nda oynayacak.

Çankırı Atatürk Stadı’nda yapılan tadilatın gecikmesi ve stadın liglere yetişemeyecek olması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunan Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Ilgaz Stadı’nın TFF yetkililerince denetlendiğini ve eksikliklerin 4 Eylül 2014 Perşembe gününe kadar giderilmesi halinde ilk beş maçlarını Ilgaz’da oynayacaklarını bildirdi.

Çankırıspor’un TFF’dan bu talebi üzerine; Ilgaz İlçe Stadı’nda 15.8.2014 tarihinde incelemelerde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, tespit ettikleri eksikleri şu şekilde sıraladılar:

TFF EKSİKLİKLERİ BELİRLEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından Ilgaz İlçe Stadı’nda Profesyonel Futbol Müsabakası oynanmasına engel olan eksiklikler; Paratoner, Duyuru sistemi, Bayrak direkleri, Yedek oyuncu kulübeleri, Yedek kale yoktur, Bay – bayan hakem odası, Doping test odası, Ev sahibi-misafir takım soyunma odalarında yapılması gereken düzenlemeler olarak belirlendi.

ILGAZ STADI DÜZENLEME BEKLİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından tespit edilip rapor edilen bu eksiklikler 4 Eylül 2014 tarihine kadar giderilir ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ilgaz Stadı için “Profesyonel futbol müsabakası oynanmaya uygundur” raporu verilirse, Çankırıspor, 3. Ligin 10 haftasında evinde oynayacağı 5 maçını Çankırı Stadı bakım nedeniyle kapalı olduğu için Ilgaz Stadında oynayacak.

     Çankırıspor’un Ilgaz Stadı’nda oynama olasılığı olan maçları:

Spor Toto 3. Lig – 2. Grup 2014/2015 sezonu

14.09.2014: Çankırıspor – Sivas 4 Eylül Belediyespor (2. Hafta)

28.09.2014: Çankırıspor – İstanbul Maltepespor (4. Hafta)

12.10.2014: Çankırıspor – İstanbul Sancaktepe Belediyespor (6. Hafta)

22.10.2014: Çankırıspor – İzmit Gölcükspor (8. Hafta)

02.11.2014: Çankırıspor – Denizli Büyükşehir Belediyespor (10. Hafta)

ÇANKIRISPOR ILGAZ İÇİN ŞANS

Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptıkları başvurunun Ilgaz için şans olduğunu söyleyen Çankırıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, “Yıllardır Ilgaz ile Çankırı ayrıymış gibi gösterildi. Etle kemik birbirinden ayrılmaz. Eğer bu eksiklikler 10 gün içerisinde giderilir ve 5 maçımızı Ilgaz İlçe Stadı’nda oynarsak, Ilgaz Dağı’nın Çankırı’nın bir cenneti olduğunu tüm Türkiye’ye duyurabiliriz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ