logo

Çankırıspor’u 3.Lige Hocada Israr Düşürdü

Çankırıspor’u 3.Lige Hocada Israr Düşürdü

cankiri_taraftar_dernek_musellim - KocaÇankırıspor Taraftarlar Derneği Başkanı Müsellim Koca, Çankırıspor’un başarısızlığında Başkanın hocada ısrarının etkisi olduğu, şampiyon olamazsa takımın toparlanamayacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Merkezi Sultangazi’de bulunan Çankırspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müsellim Koca, Hocaları Hakan Yılmaz’ın teknik olarak yetersiz olduğunu, bunu Çankırı’daki taraftarın gördüğünü, bu yüzden başkanla da ters düşen taraftarın takımdan desteğini çektiğini söyledi.

Çankırspor Taraftarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müsellim Koca, 3. Lige düşen Çankırıspor’un düşme nedenleri ve başarısızlığın altındaki gerekçeleri taraftar gözü ile Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a anlattı.

Çankırspor Taraftarları Derneği Başkanı Müsellim Koca özetle şu açıklamaları yaptı:

BAŞARI VARSA TARAFTARIN ÇOK OLUR

Sporda başarı varsa taraftarın çok olur. Arkandan gelen olur. Başarı yoksa ne arkandan gelen olur, nede taraftarın olur. Zamanında hocayı değiştirmesi gerekiyordu başarısızlıkta Başkanın. Hakan hocanın kendisini geliştireceğini düşündü sanırım, Takım 3. Lige düşünce değiştirmiş hocayı. Takım düştükten sonra başarılı olursa ne olur.

Geçtiğimiz sene de destek verdik biz. 3 bine yakın Çankırılıyı Eyüp Stadı’ndaki Eyüpspor – Çankırıspor maçına getiren, tirübünleri dolduran bizdik. 20 kişili yönetim kurulu arkadaşlarımızla seferber olduk. Eyüp Stadına gelen 3 bine yakın taraftara satılan biletin tamamı 350 adet…

YÖNETİME KARŞI OLAN TARAFTAR ÇANKIRISPOR’A DESTEK VERMEDİ

Çankırıspor 3. Lige Çankırı’daki Çankırıspor taraftarının yönetime karşı olmasından dolayı düştü. Çankırı’daki taraftar Çankırıspor’a; yönetime karşı olduğundan dolayı destek vermedi. Çankırıspor taraftarı İstanbul’da Sarıyer’de bizimle görüştü. Bir şeyler anlattı. Hocamız Hakan Yılmaz’la bu işin gitmeyeceğine inanmışlardı. Çankırıspor’a deste yerine olumsuz tezahürat yaptılar. Yapılan küfürlü tezahürat sonucu kulübü TFF’na 32 bin lira ceza ödemek zorunda bıraktılar. Ama biz onlara itibar etmedik. Çünkü Çankırıspor tek, bir tane Çankırı var. Bizim destekleyecek başka takımımız da yok.

HAKAN YILMAZ TEKNİK OLARAK YETERSİZDİ

Arsenal’in alt yapısından geldiği söylenen Hakan Yılmaz teknik olarak yetersizdi. Başkan Sevda Karaali Hakan Yılmaz’ın kendisini geliştireceğini düşündü sanıyorum.

Düşen takım aynı yıl şampiyon olup 2. Lige çıkmazsa biter. Çankırıspor konumu itibarı ile direk şampiyonluğa oynaması gerekiyor.

Yeni kurulan takımın Çankırıspor’a alternatif olamayacağını söyleyen Çankırıspor Taraftarlar Derneği Başkanı Müsellim Koca, bu takımın emekleme döneminde olduğunu ancak yinede Çankırı’da futbola rekabet getireceği ne inandığını söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ