logo

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Ayşen Muştu Gazetecilerle Buluştu

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı  Ayşen Muştu Gazetecilerle Buluştu

Çekmeköy CHP Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını cuma günü gerçekleştiren Avukat Ayşen Muştu, yerel gazetecilere bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Çekmeköy CHP Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu Cuma günü gerçekleştiren Avukat Ayşen Muştu, 50 gazeteciyle kahvaltıda bir araya geldi.

Kadın ve Çocuk İstismarı Davalarına Gösterdiği İlgi İle Dikkat Çekiyor

CHP Çekmeköy Belediye Başkan aday adayı olan Avukat Ayşen Muştu, kadın ve çocuk istismarı davalarına gösterdiği ilgisi ile öne çıkıyor.

“Beyler Müsaadenizle; Çekmeköy’e değişim gelecek”

Kadınların ve gençlerin siyasette daha aktif olmasının önemine işaret eden Avukat Ayşen Muştu, 2014 yerel seçimi Çekmeköy Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu “Beyler Müsaadenizle; Çekmeköy’e değişim gelecek” sloganı ile yaptı.

Yerel gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen Çekmeköy CHP Belediye başkan aday adayı Avukat Ayşen Muştu,  gazeteciler ile görüş ve bilgi alışverişinde bulundu.

Çekmeköy CHP Belediye Başkan aday adayı Ayşen Muştu, “Toplantımıza katılarak bizlere destek veren tüm gazeteci arkadaşlarımızı ekibimizden biri olarak görüyor ve destekliyoruz. Yerel basının marka değeri oluşturarak kamuoyu tarafından hak ettiği değeri görmesini sağlayacak projeler geliştiriyoruz.” Dedi.

Gazetecilerin Zorluklarını İyi Biliyorum

Çekmeköy Belediye Başkanı olması durumunda gazetecilere özel önem vereceğini vurgulayan avukat Ayşen Muştu, açıklamasında “Gazetecilerin zorluklarını iyi biliyorum. Her daim yanlarında olacağım. Yerel basının önemini anlıyorum ve onlara destek olacağım. Çalışma ofisleri gibi sosyal tesisleri gazetecilere tahsis edeceğim. Böylece, onların daha iyi bir ortamda çalışmalarına katkıda bulunacağım” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ