logo

Çekmeköy Sosyal Tesislerinde Orhan Başkan’la Yeni Dönem

Çekmeköy Sosyal Tesislerinde Orhan Başkan’la Yeni Dönem

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez sosyal tesislerde yeni dönemin ilk adımını attı. “Sosyal Tesisleri” yeni dönemde indirimli fiyatlarla hizmet verecek.

Başkan Orhan Çerkez, Çekmeköy’de hayatın her alanına dokunan sosyal projelere yenilerini eklemeye devam ediyor.

Çekmeköylüler, dışarıda 100 TL’den başlayan kahveyi Çekmeköy’deki Sosyal Tesislerde  15 TL’ye, 5 TL’ye çay ve su içebiliyor.

SOSYAL TESİSLERDE YENİ DÖNEM

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez sosyal tesislerde yeni dönemin ilk adımını attı. Çamlık Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Cemal Güngör Parkı içinde bulunan Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri, Av. Sıddık Eraslan Sosyal ve Spor Tesisi içerisinde bulunan Çekmeköy Kahvecisi ve Seyir Tepesi Çamlık Sosyal Tesisleri yeni dönemde indirimli fiyatlarla hizmet verecek.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, hayatın her alanına dokunan sosyal projelerinin yanına yenilerini eklemeye devam ediyor. Başkan Çerkez 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ve sonrasında Çekmeköylü vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda sosyal tesislerin fiyat politikasında ilk değişikliklere imza attı.  Çamlık Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri, Cemal Güngör Parkı içinde bulunan Çamlık Kafe Sosyal Tesisleri,   Av. Sıddık Eraslan Sosyal ve Spor Tesisi içerisinde bulunan Çekmeköy Kahvecisi ve Seyir Tepesi Çamlık Sosyal Tesislerinde çay fiyatı 5 TL, su fiyatı 5 TL ve kahve fiyatı da 14 TL olarak belirlendi. Ayrıca, Çekmeköy Belediyesi bünyesindeki bütün sosyal tesislerinde beş adet gençlik menü tarifesi de hayata geçirildi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez “ Seçim çalışmaları sırasında da söylemiştim. Bir metrekare yeşil alanı, benzin istasyonlarına, ranta peşkeş çekmeyeceğim demiştim. Komşularımızın hayatlarını kolaylaştıracak projeler geliştireceğim. Bugünden itibaren Güngören Sosyal Tesislerimiz hariç tüm sosyal tesislerimizde indirim kararı aldık.  Bu kapsamda sosyal tesislerimizde çay ve su fiyatlarını 5 lira, kahve fiyatını da 14 lira olarak belirledik. Ayrıca yemek için de tesislerimizde 5 farklı gençlik menüsünü uygun fiyatlara sizlere sunacağız, “dedi.

Çekmeköy Belediyesi Yeditepe AŞ Genel Müdürü Harun Şerefoğlu; “ Başkanımızın talimatıyla sosyal tesislerimizle alakalı bir fiyatlandırma çalışması yaptık. Başkanımız; halkımızın yararına ve halkımızın çok rahat fiyatlarla yiyip içebileceği, kullanabileceği sosyal tesis işletme sistemi kurulması yönünde bizleri yönlendirdi. Bugün bu doğrultuda sosyal tesislerimizdeki fiyatlar çok uygun hale getirildi. Gençlerimiz içinde çeşitli menüler hazırladık. Bu menülerimizde de yine indirimli fiyatlar yaptık“ dedi.

Vatandaş Yeni Uygulanan İndirimlerden Memnun

Sosyal tesislerden faydalanan vatandaşlardan biri olan Osman Demirayak; “ Buraya ikinci kez gelişim aslında bu bölge için burası gayet iyi olmuş. Sizde zaten gördünüz çoluk çocuk vakit geçirmesi için gayet iyi olmuş. Dediğim gibi ikinci kez geldim buraya tekrar gelirim. Fiyatlar çok uygun geldi bana. 5 TL çay diğer şeyleri bilmiyorum çay içmek için gelmiştim fiyatlar bence uygun dışarıda böyle bir fiyat yok. Bence halk için gayet iyi olmuş burası. Herkesin yararlanması iyi olur bence” dedi.

Sosyal tesislerde kahvesini yudumlayıp tatlı keyfi yapan Pelin Doğan ise,“  Çamlık Mahallesi’nde oturuyorum. Sosyal tesislerdeki indirimi çok olumlu buldum. Çünkü malum kahve fiyatları dışarda 100 TL’den başlıyor. Burada gayet 15 TL’ye kahve içebiliyoruz, 5 TL’ye çay içebiliyoruz aynı şekilde  su da o kadar uygun ve diğer şeylerde uygun bence. Öğrenciler için gençler için benim annem falan da geliyor buraya. Ben seviyorum açıkçası. Arkadaşlarımla da geliyorum ortam da güzel şu anda benim gördüğüm herhangi bir eksiklik yok.  Belediye başkanımıza teşekkür ederiz “ dedi. Lütfiye Coşkunsoy; “ Sosyal tesisi ikinci kez gelişimiz hoşumuza gitti. Havası güzel tertemiz en azından nefesimiz alabiliyoruz insanlar için burası çok güzel. Burayı çok beğendik. Bize yakın olsa ben her zaman gelmek isteri.  Fiyatların bu şekilde olması çok güzel… Bugün kısmette varmış yaralanmış olduk.  Halkın yararına bunları düşündüğünü için teşekkür ediyorum.  Belediyede kim hazırlıyorsa burayı bu programları kim yapıyorsa çok mutlu olduk ” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ