logo

Celâl Yalçın, Hep Beraber Başaracağız

Celâl Yalçın, Hep Beraber Başaracağız

2019 Yılındaki kongrede seçilerek İlçe başkanlığı görevine başlayan Celal Yalçın yeniden CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı adaylık açıklamasını yaptı.

Birlikte Güzeliz , Hep Beraber Başaracağız !!!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Başkanlığı Adaylığıma Gelip Sıcak Havaya Rağmen Salonu Dolduran Tüm Partililerime ve Dostlarıma Teşekkür Ediyorum !!! Birlikte Güzeliz, Hep Beraber Başaracağız !

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın tarafından yapılan başkan adaylığı açıklamasına; CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, Önceki Dönem İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile partili yol arkadaşlarının yanısıra; Sivas Konfederasyonu Genel Başkanı Metin Yarım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte eşi Serpil Yalçın ve oğlu Ata Deniz Yalçın yalnız bırakmadığı görüldü.

Başkan İlgezdi Genel Merkez Toplantısında
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ise CHP Genel Merkezi’nde hafta sonu gerçekleşecek belediye başkanları toplantısı nedeniyle adaylık açıklaması toplantısına katılamadığı ifade edildi.
CHP İlçe Başkanlığı toplantı salonuna girişte çoşkulu bir kalabalık ve alkışlar eşliğinde karşılanan Celal Yalçın açılış konuşmasında; “Öncelikle bu sıcak havada beni yalnız bırakmadığınız, partinin kahrını sahada olduğu gibi heryerde çektiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi öncesinde İlçe Başkanlığı binasında düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile yeniden İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Adaylık açıklaması yapan Başkan Celal Yalçın konuşmasında şu ayrıntılara yer verdi; Pandemide hayatını kaybeden partililerimizi rahmetle anıyorum 29 Aralık 2019’da göreve geldik. Hemen 2’nci ayında pandemi ile karşılaştık. Belediye meclis üyelerimiz Uğurcan Demir, Süleyman Karadağ, Partililerimiz İbrahim Amca, Selami Abimiz, Gazi Karakaşlıoğlu gibi birçok partilimizi ve büyüklerimizi kaybettik. Onları da buradan bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Onları gerçekten özlüyoruz, hayatını kaybeden tüm örgüt emekçilerimizin yakınlarına da bir kez daha başsağlığı diliyorum.

Örgüt başarılı ise hep birlikte başardık

Örgütümüz çok vefakarca çalıştı. Bu örgütte bir başarı varsa; bu Celal Yalçın’ın başarısı değil, tüm örgütümüzün özverili çalışmalarının başarısıdır. bu örgüt emekçilerinin başarısı varsa, bizi birarada bir ve diri tuttu.
Pandemi ve asrın felaketinde örgütümüz alanlardaydı
Pandemi dönemi kimse sokağa çıkamazken, maskeleri ve kamuflaj kıyafetleri ile Ataşehir’de kapı kapı ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımları ulaştırdı.Asrın deprem felaketinde 6 ilimize tırlarca malzeme, depremzede vatandaşlarımızın gerek deprem bölgesinde gerekse ilçemizde onların eksiklikliklerinin karşılanması için çalışmalar yürüttü.
Birlikte; öbek, veri güncellenmesi ve parti binasının yenilenmesini sağladık Bu örgüt kapı kapı öbek çalışması yaparak ilk çalışmayı bitiren ilçelerin arasında 2’nci oldu. Hepsi özveri ile emek vererek çalıştı. İlçe Başkanlığı binamızın yenilenmesi ve daha modern kavuşması için hep birlikte çalıştık. İlçe binamızın partimize kazandırılmasında büyük emekleri olan Hakkı Başkanımıza ve Kaya Başkanlarımızın yanısıra emek veren başkanlarımıza teşekkür ederim.
Yine örgütümüz; üye iletişim bilgilerinin güncellenmesi için kapı kapı dolaşarak, %75’lik veri güncellenmesi sağladı. Ataşehir’de her zaman hedefimiz birinci parti olmak Birçok toplantımızda hedefimizin partimizin ilçemizde birinci olmasını sağlamaktı.
14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçimlerinde partimizi birinci parti yaptı. Yine örgütümüzün çalışmasıyla; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanlığı seçiminde 163 bin oy alması ile Ataşehir’deki genel seçimler tarihinde en yüksek oy oranı ile birinci yaptı.
Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyorum
Her zaman yanımızda olan Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyorum. Bizlere her konuda maddi ve manevi yanımız olan Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye özel bir teşekkür etmek istiyorum. Partimizin Ataşehir’de dününde ve bugününde bir abi olarak her zaman yanında durdu. Bugünde, Genel Başkanımızın görevlendirmesi nedeniyle aramızda olamadı.
5000 Kişilik dev örgüt emekçilerimize teşekkür ediyorum
Her zaman yanımda duran ve bugünde yanımda olan vefakar, cefakar Ataşehir İlçe örgütümüzle yan yana olduk. Kadın Kollarımız, vefakarca evlerinden uzak bazen bir simidi bölüşerek çalışmalarını özveri ile yürüttüler. Gençlik kollarımızda; cafelerde oturmak, gezmek yerine alanlarda gelecekleri için mücadele veren gençlik kollarımıza, Ataşehir’in 17 mahallesinde özveri ile görev yapan mahalle başkanlarımıza ve temsilciliklerimize, sandıklarda ve birçok alanda emek veren, 5000 kişilik dev kadromuzu oluşturan örgüt emekçilerimize teşekkür ediyorum.

Kongremizi 6 Ağustos’ta gerçekleştireceğiz

21 Temmuz itibariyle, Ataşehir İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongre kararımızı almış bulunuyoruz. Kongremizi; 5 Ağustos’ta nisaplı, 6 Ağustos’ta nisapsız olarak kongre kararımızı gerçekleştireceğiz.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ