logo

Cem Yılmaz Önerisine Ekrem İmamoğlu’dan Yanıt Geldi

Cem Yılmaz Önerisine Ekrem İmamoğlu’dan Yanıt Geldi

Usta Komedyen Cem Yılmaz’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sağlık çalışanlarına moral destek önerisine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’dan da destek geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Usta Komedyen Cem Yılmaz’ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sağlık çalışanlarına moral destek için bir organizasyon düzenlenmesi halinde ücretsiz sahne alacağını açıklamasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, @ekrem_imamoglu Yılmaz’a, “Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde” mesajı gönderdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Usta Komedyen Cem Yılmaz’ın sağlık emeklilerine moral destek önerisine Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnemiz sağlık çalışanları ile buluşmanız için hizmetinizde. Bu süreçte üstün gayret gösteren sağlık çalışanlarımızın emrindeyiz.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya paylaşımında, “Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni cok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu…” ifadelerine yer verdi.

Komedyen Cem Yılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sağlık çalışanlarına moral ve destek için organizasyon düzenlenmesi halinde ücretsiz sahne alacağı açıklamasını yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ