logo

Cem Yılmaz, ‘Sağlık emekçileriyle sağlıkla gülümseyeceğiz’

Cem Yılmaz, ‘Sağlık emekçileriyle sağlıkla gülümseyeceğiz’

Sağlık emekçilerine moral destek çağrısının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan karşılık bulduğunu paylaşan Cem Yılmaz, “Sağlık emekçileriyle sağlıkla gülümseyeceğiz.” dedi.

Sağlık Bakanlığı’na yaptığı çağrı yapan usta komedyen Cem Yılmaz, tüm sağlık emekçileriyle moral toplantılarına katılacak.

Usta Komedyen Cem Yılmaz, Sağlık Bakanlığı’na yaptığı çağrıda “Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları, söyleşiler organize ederlerse; hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.” İfadeleri ile sağlık çalışanlarına moral desteği verebileceğini aktarmıştı.

“SAĞLIK EMEKÇİLERİYLE SAĞLIKLA GÜLÜMSEYECEĞİZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan sağlık çalışanlarına moral destek çağrısının karşılık bulduğunu paylaşan Cem Yılmaz, paylaşımında, “Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ