logo

CEMAL CANPOLAT CHP İSTANBUL’U KARAYALÇIN’DAN DEVRALDI

CEMAL CANPOLAT CHP İSTANBUL’U KARAYALÇIN’DAN DEVRALDI

chp-il_devirCHP İstanbul 35. Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığına seçilen Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Merkezinde düzenlenen törenle görevini Murat Karayalçın’dan devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, görevini Murat Karayalçın’dan devraldı. Şişhane’de bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Merkezi‘nde gerçekleştirilen törenle Murat Karayalçın, CHP İstanbul 35. Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığına seçilen Cemal Canpolat’a görevini devretti.

chp-il_devir_cemal_canpolat (6)

Kongrede partinin yüzünü sola, sosyal demokratlara, ilericilere, aydınlara, ötekilere döndürme hedefiyle yola çıktıklarını belirten CHP İSTANBUL İl Başkanı Canpolat, “Bundan sonra partinin sol yanı, ağırlıklı, mücadelenin temeli olacaktır. Biz ağırlıklı olarak İstanbul’un arka yakasında, oy oranımızın yüzde 10-15 olduğu yakada, mücadelemizi o alanda başlatacağız. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ve her dönemden fazla barışa ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, barış seslerini ısrarla, kararlı bir şekilde söyleyeceğiz. Bu ülkenin bütünlüğü açısından ayrışmaya yol açacak hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz” dedi.

chp-il_devir_cemal_canpolat (3)chp-il_devir_cemal_canpolat (4)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ