logo

ÇERDEB Eğitime Destek Pikniği Yoğun İlgi Gördü

ÇERDEB Eğitime Destek Pikniği Yoğun İlgi Gördü

cerkes_piknikÇankırı Çerkeş Dernekler Birliği gelenekselleştirdiği “Eğitime Katkı Pikniği”nin üçüncüsünü Taşdelen Mesire Alanı’nda gerçekleştirdi. Piknik protokolden yoğun ilgi gördü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bağlı 17 köy derneğinin katılımı ve Çerkeş Dernekler Birliği’nin organizasyonu ile Taşdelen Mesire Yeri’nde düzenlenen 3. Çerkeş Dernekler Birliği Eğitime Katkı Pikniği’ne CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Selami Kaplan, İstanbul Çankırı dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yöneticileri, Çankırı Eğitim ve kültür Vakfı Başkanı Sami Soydal ve yöneticileri, Çankırı ve Çerkeş birlik, dernek, platform ve STK başkan ve yöneticileri ile Çerkeşlilerin ağırlıklı olduğu Çankırılılar Katıldı.

Çeşitli oyunların sergilendiği, yörenin sembol yemeği “Keşkek” ikramının yapıldığı piknikte sanatçılar Özkan Ergün, Onur Kavala katılımcıların oyunları eşliğinde ağırlıklı yöre türküleri seslendirdi.

Barbaros Özdemir’in sunuculunu yaptığı piknik şöleni önümüzdeki günlerde ÇANKIRI TV ekranlarında yayınlanacak.

Dernek başkanlarının selamlama amacıyla söz verildiği piknikte İstanbul Çankırı dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, İstanbul 1.Bölge Milletvekili Çankırılı Adayı Kadir Gökmen Öğüt konuşma yaparak katılımcılara hitap etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ