logo

ÇERDEBİR Vahap Yartaş Kupası Yalıözü’nün

ÇERDEBİR Vahap Yartaş Kupası Yalıözü’nün

Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR)’nin İstanbul Maltepe’de Vahap Yartaş anısına düzenlediği futbol turnuvasında şampiyonu olan Yalıözü Köyü’ne Kupayı HASAN SOPACI verdi. 

Recep Kenan/itvhaber.com

30. 11. 2014 Pazar günü oynanan Yalıözü Köyü – Güzelyurt arasında oynanan şampiyonluk maçı sonrası galip gelen Yalıözü Köyü, Vahap Yartaş anısına düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olarak kupayı aldı.

Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEBİR)tarafından düzenlenen ve Yalıözü Köyü’nün şampiyonluğu ile sonuçlanan Vahap Yartaş anısına düzenlenen futbol turnuvasında şampiyona kupası CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, İstanbul Çankırı Dernekleri Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz tarafından Maltepe Altay Çeşme Spor Tesisleri’nde yapılan törenle verildi.

Final maçlarının oynandığı Maltepe Altay Çeşme Spor Tesisleri’nde yapılan törene Çerkeş ve köyleri dernek başkan ve yöneticileri, STK yöneticileri ve çok sayıda Çerkeşli katıldı.

İstanbul Maltepe’de ÇERDEBİR tarafından Vahap Yartaş anısına düzenlenen futbol turnuvasında üçüncülük ise Karamustafa – Çakmak köyleri takımları arasında oynana maçın galibi oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ