logo

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Göreve Başladı

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Göreve Başladı

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde tekrar Çankırı’nın ilçesi Çerkeş Belediye Başkanı seçilen Hasan Sopacı mazbatasını alarak görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2. Kez Çerkeş Belediye Başkanlığı’na seçilen Hasan Sopacı, 31  Mart 2019 Pazar Günü yapılan yerel Seçimlerinde tekrar Ak Parti’den Çerkeş belediye başkanlığına aday olmuştu.

Önceki gün Çerkeş İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Ak Parti Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı belediye önünde Çerkeşlilerin coşkusu, kurban kesimi ve duaları ile geldiği belediye binasında tebrikleri kabul etti.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yaptığı ilk açılamada; ” Mazbatamızı aldık. Şuandan itibaren resmi olarak Çerkeş Belediye Başkanıyız. 2024’e kadar yılmadan, bıkmadan gecemizi gündüzümüze katarak memleketimize en güzel hizmetleri yapmak için çalışacağız. Seçimin ardından boş durmadık Hayvan Pazarı çalışmalarına başladık. Çerkeş’e 3 bin adet ladin dikmeye başladık. Mezarlıklarımızın, çevremizin ve parklarımızın temizliklerini, yeşillendirmelerini yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ