logo

Çerkeş Belediyesi İftar Sofrasına İlgi Yoğun Oldu

Çerkeş Belediyesi İftar Sofrasına İlgi Yoğun Oldu

Çerkeş Belediye Başkanlığı tarafından şehir meydanında düzenlenen iftar programda, çok sayıda Çerkeşli ve davetliler soka iftarı sofrasında toplu olarak oruçlarını açtılar.

Çerkeş Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik ve İl Yönetimi,  Çerkeş İlçe Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu, Kurşunlu Belediye Başkanı Dt. Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, Saçak Belediye Başkanı  Ramazan Yarım, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz,Çerkeş  İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti Başkanları,Muhtarlar ve 3500’e yakın vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşti.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı iftardan sonra yaptığı konuşmada, “Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız duaları kabul etsin.  Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. İlçemizde devam eden çalışmalarımız hepinizin malum.  Ak Partili bir Belediye Başkanı olarak yapmış olduğumuz her çalışmada bizden desteğini esirgemeyen Milletvekillerimiz Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitçioğlu beye şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.  Katılımız için hepinize teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim. Mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ