logo

Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde Hasan Sopacı ile Esnaf Buluşması

Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde Hasan Sopacı ile Esnaf Buluşması

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ilçeye kazandırdığı yeni hizmete giren Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen yemekli toplantıda Çerkeş esnafıyla bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli toplantı Çerkeş esnafı ile bir araya geldi.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın ev sahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıya Çerkeş  İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Esnaf Kredi Kefelat Koop Başkanı Hüseyin Erdoğan, Esnaf Odası Başkanı Kadir Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, kamu kurumu müdürleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

ŞEHİT MADENCİLERE RAHMET, YARALILARA ŞİFA DİLEDİ

Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara geçmiş olsun dileğini ileten Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, toplantıda esnafa hitaben yaptığı konuşmada, “Elim bir olaydan dolayı Bartın Amasra’daki üzücü olayda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Benden önceki tüm konuşmacılar bu kültür merkezimizin Hasan Sopacı ve ekibiyle yapıldığını söyledi. Evet biz emek verdik ama esas emek veren sizler Çerkeş halkısınız. Sizler bizi iktidara getirdiniz, belediyeyi bize teslim ettiniz. Bizlerde o teslimiyeti en iyi şekilde değerlendirerek, çalışıyoruz ve çalışmaktayız.” Dedi.

İLÇEMİZİ HEP BİRLİKTE KALKINDIRMALIYIZ

Katılımcılara yapılan çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, konuşmasını şu ifadeler ile sürdürdü:
“Bu Kültür merkezinin yapılmasında, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında 46 İşyeri ve 134 konut, Yeni Belediye Hizmet Binası, Yeni İtfaiye Binası, Kapalı Pazar Yeri, Kent Meydanı ve Yer altı Otoparkı yapılmasında, Ulusu Deresinin Islah projesinin yapılmasında, İstasyon Mahallemize inşa edilen yeni toki yapımında, Yeni Orman İşletme Binası yapımında, Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası yapımında, tüm Çerkeşlilerin, Çerkeş’te yaşayan, dışarıda yaşayan Çerkeşlilerin, tüm dernek başkanlarının ve tüm halkımızın emeği var. Çerkeş’te yaşayan herkesin, Muhtarlarımızın, Milletvekillerimizin, kıymetli Bakanlarımızın ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emeği var. Hepsinden Allah Razı olsun. İlçemiz kadim bir medeniyete sahip, ecdadımızın bize emanet ettiği bu kadim ilçemizi hep birlikte kalkındırmalıyız. Bizim tek gayemiz bu, bunun için çalışıyor bunun için koşturuyoruz. Biz bu hizmetleri hep birlikte sizlerin sayesinde, sizlerden destek alarak yapıyoruz. Biz birlikte Çerkeş’iz.”

YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Göreve geldiği günden bu güne Çankırı’nın Çerkeş ilçesine atılım yaptıran, yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çerkeş’e büyük bir eser daha kazandırıyor. Yapımı tamamlanan, Çerkeş halkının hizmetine sunulan çocuk programından sonra Çerkeş esnafı ile buluşan Başkan Hasan Sopacı’nın çabaları ile 800 kişi kapasiteli kültür merkezine kavuştu.

KÜLTÜR MERKEZİ ÇERKEŞLİLERİN DÜĞÜN, TOPLANTI İHTİYACINI KARŞILAYACAK

 5313 metrekare alana sahip olan Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi Çerkeşlilerin düğün, toplantı, konferans, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı spor salonu ihtiyacını karşılayacak. Bin ve 600 kişi kapasiteli salon,  ikisi kapalı biri açık olmak üzere 3 adet düğün salonu bulunan Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi 116 araç kapasiteli otoparkı ile Çerkeşlilerin hizmetinde olacak.

YAPIMINA 2020 YILINDA BAŞLANDI, 2 YILDA TAMAMLANDI

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde belediye tarafından 2020 yılında yapımına başlanılan, içerisinde aynı anda Biri kır düğün salonu olmak üsere 3 ayrı düğün yapılabilecek salon, konferans salonu, toplantı salonu, kütüphane, mescid, kafeterya ve çocuk oyun alanlarına sahip olacak Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi’nin yapımı tamamlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ