logo

Çerkeş’te Teröre Lanet, Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Çerkeş’te Teröre Lanet, Şehitlere Saygı Yürüyüşü

Cerkes_teror-sehit-yuruyusÇankırı Çerkeş’te Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın desteği ile toplanan Çerkeşliler terörü lanetlerken şehitler için saygı yürüyüşü yaptı. Çerkeşliler şehitler için dua etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetlemek, güvenlik kuvvetleri mensubu asker ve polislerin aralarında olduğu şehitlere saygı yürüyüşü için Çerkeş Belediyesi önünde toplanan 2 bine yakın Çerkeşli şehitliğe yürüdü.

Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (9)

Çerkeşliler adına yapılan basın açıklamasında giderek artan terör olaylarını lanetlenerek, artan terör olaylarında vatanı uğruna canlarını feda ederek şehit olan güvenlik kuvvetleri mensubu asker ve polisler rahmet ve şükranla anılırken yakınlarına ve duyarlı vatandaşlara baş sağlığı ver sabır dilediler.

Çerkeşli gençlerin açtığı dev bayrağın da açıldığı yürüyüşte terörü ve terör örgütünü kınayan sloganlar atılırken terör örgütü renklerinin olduğu flamayı yaktılar.

Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (4)

Güvenlik tedbirleri arasında yapılan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Spacı’nın katıldığı yürüyüşe ziyaret için Çerkeş’te bulunan İstanbul’dan Zeynettin Aydın başkanlığındaki Maltepe Çankırılılar Derneği kafilesi yürüyüşe katılarak destek verdiler.

Çerkeş Belediyesi önünde başlayan terörü ve terör örgütünü kınayan sloganlar eşliğinde şehitliğe gelen Çerkeşliler teröre tepki, şehitlere saygı amaçlı yürüyüşün sonunda tüm şehitler için dua ettiler.

Çerkeş’teki şehitlikte bir süre teröre lanet ve tepki ile şehitlere destek içerikli slogan atan Çerkeşlilerden oluşan kalabalık olaysız dağıldı.

Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (20)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (23)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (26)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (27)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (34)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (39)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (43)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (45)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (56)Cerkes_teror-sehit_saygi_yuruyus (67)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ