logo

CHP 3. Bölgede Gençliğin Adayı ‘Recep Karakoç’

CHP 3. Bölgede Gençliğin Adayı ‘Recep Karakoç’

recep_karakocCHP’nin İstanbul 3. Bölge’deki gençlik örgütleri, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç’u Milletvekili yapmak için harekete geçti.

Önceki gün Beylikdüzü’nde bir araya gelen gençlik örgütlerinin temsilcileri, İl Başkanı Recep Karakoç’u, CHP gençliğinin “Milletvekili Adayı” olarak belirledi.

CHP Beylikdüzü İlçe binasında bir araya gelen 3. Bölge gençlik örgütlerinin temsilcileri, yaklaşan genel seçim öncesinde ortak bir karara imza attı. Toplantıda, CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Karakoç’un, gençlik örgütlerinin “Milletvekili Adayı” olması kararlaştırıldı.

İl Gençlik Kolları’nın 3. Bölge’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Can Kaban öncülüğünde gerçekleşen toplantıda, gençlik örgütlerini parlamentoda kimin temsil edeceği konusu masaya yatırıldı. İl başkan yardımcıları ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda CHP’li gençler, İl Başkanı Recep Karakoç’u TBMM’ye taşımak için fikir birliğine vardı.

3.Bölge İl Başkan Yardımcıları adına konuşan Can Kaban:

BAŞKANIMIZI MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

Toplantı sonrası düşüncelerini paylaşan İl Başkan Yardımcısı Can Kaban, “3. Bölgenin il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve yöneticileri ve gençlik örgütü emekçilerimizle birlikte çok değerli ve verimli bir toplantı yaptık. Yaklaşan Genel Seçim ve Gençlik Örgütlerinin Aday Adaylarına Göstereceği tavrı konu alan Stratejik Karar Toplantımızda alınan karar nettir! 3. Bölgenin Gençlik Örgütlerinin Tek Milletvekili Adayı, oy birliği ile, fikir birliği ile İl Gençlik Kolları Başkanımız sayın Recep Karakoç’tur.

Örgütlerimizin bu talebini yerine getirmek için, bugün itibariyle gençliğimizin İstanbul’daki liderliğini yapan değerli başkanımı, yoldaşımı, hak ettiği yere, meclise taşımak için, 3. Bölgenin gençlik yapıları adına söz veriyorum” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ