logo

CHP 89. Yılını Kutluyor

CHP 89. Yılını Kutluyor

Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 89. yılı kutlamalarına, bulundukları merezlerde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak başladı.

CHP 89. Yılını Kutluyor

Recep Kenan/Ataşehir

Türkiye’nin en köklü siyasi partilerinden Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşunun 89. yılını bulundukları merezlerde Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak başlayan bir proğram ile kutluyor.

Cumhuriyeti kuran parti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 89. kuruluşu yıldönüm nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberindeki heyet ile Anıtkabir’i ziyaret etti. Bu sabah parti teşkilatları, çeşitli merkezlerde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.

Ataşehir CHP ilçe örgütü de Saat 10:00’da İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki bir gurup pariliden oluşan heyet ile gelerek Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatük Anıtı’na çelenk koydular.

Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Semih Selimoğlu’nun da katıldığı törende konuşan Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; éCHP antiemperyalist bir gelenekten gelen ve kurtuluş savaşını kazanan kadroların kurduğu partidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tarihi Cumhuriyetimizin tarihi ile şekillenmiştir.”dedi.

CHP 89. Yıl Kutlamalarına, teşkilatların merkezlerinde çeşitli etkinlik ve koferanslarla devam edilecek.

CHP Ataşehir İlçe binasında da bu kapsamda saat 14:00’te Yard. Doç Dr. Gökhan Aykan ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kuruluşu ve Halkçılık’ konu başlığı ile bir konferans verecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ