logo

CHP Adayı İlgezdi Barbaros ve Yenisahralılarla Buluşuyor

CHP Adayı İlgezdi Barbaros ve Yenisahralılarla Buluşuyor

31 Mart 2019 Yerel Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Barbaros ve Yenisahra mahalleleri sakinleri ile buluşuyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, seçim çalışmaları kapsamında “Mahalle Buluşmaları”na başlıyor.

Ataşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, seçim çalışmalarına Barbaros ve Yenisahra mahallelerinde devam ediyor.

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, 7 Mart Perşembe günü saat 17.00’da Barbaros Mahallesi Muhtarlığı önünde Barbaros ve Yenisahra halkıyla buluşuyor.

Barbaros Mahallesi Muhtarlığı nünde Barbaros ve Yenisahra sakinleri ile bir araya gelecek olan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, yerel seçim çalışmaları ile birlikte bölgenin karşı karşıya kaldığı sorunlara ilişkin düşüncelerini paylaşması bekleniyor.

7 Mart Perşembe günü saat 17.00’da Barbaros Mahallesi Muhtarlığı önünde gerçekleştireceği program ile ilgili açıklama yapan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Barbaros ve Yenisahra Mahalle Buluşmamıza tüm halkımızı beklerim. Dostluğunuzu ve sevginizi her daim hissettirdiğiniz bu yolda birlikte yürüyüp, daha güzel bir Ataşehir için birlikte başaracağız. En büyük gücü yine birbirimizde bulacağız.” Dedi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Barbaros ve Yenisahra Mahalle Buluşması:

Tarih: 7 Mart Perşembe

Saat: 17.00

Yer: Barbaros Mahallesi Muhtarlığı önü

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ