logo

CHP Adaylarından Barbaros ve Yeni Sahra’da Esnaf Eiyareti

CHP Adaylarından Barbaros ve Yeni Sahra’da Esnaf Eiyareti

14 Mayıs Seçim çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Celal Yalçın, adayları Cemal Enginyurt ve Suat Özçağdaş’ın Barbaros ve Yeni Sahra mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen 14 Mayıs Seçimi çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı Celal Yalçın, Milletvekili adayları Cemal Enginyurt ve Suat Özçağdaş’ın aralarında olduğu ekip Barbaros ve Yeni Sahra mahallelerinde esnaf ziyareti yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Barbaros Mahalle Temsilciliği ekibinin desteği ile yürütülen seçim çalışmasına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Şeref Uzun, Cengizi Kayayyurt, Selami İğrek, CHP Ataşehir İlçe ve mahalle yöneticileri katıldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı programı kapsamında gerçekleştirilen Barbaros ve Yeni Sahra mahallelerinde seçim çalışmalarında esnaf ve vatandaşları dinleyen ekip ve adaylar 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde selamını ilettikleri Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler. Ziyarette, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimindeki adaylarını tanıttılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ