logo

CHP Aşık Veysel ve Mustafa Kemal’den Vatandaşlara Aşure İkramı

CHP Aşık Veysel ve Mustafa Kemal’den Vatandaşlara Aşure İkramı

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalle temsilciliği Ataşehir Belediye başkan yardımcıları ile Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında “Aşure”  ikramında bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında 17 mahallede aşure dağıtımı programında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalle temsilciliği “Aşure”  ikramında bulundu.

Ataşehir Belediyesi’nin katkısıyla CHP Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalle temsilciliği tarafından  düzenlenen programda CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın,  İl Yöneticisi Serpil Beşok, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Sadık Semih Kayhan Ataşehirlilere “Aşure” ikramında bulundu.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın Ataşehir Belediyesi katkıları ile Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalle temsilciliği tarafından yapılan aşure lokması dağıtımı ile ilgili yapılan açıklamada, “Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahallesi Temsilciliklerimizin Düzenlemiş Olduğu Aşure Lokmasına İl Yöneticimiz Serpil Beşok Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Der, Sadık Semih Kayhan , İlçe Yöneticilerimiz Haydar Saraçoğlu , Hacı Şahingöz , Kadın Kolları Başkanımız Seval Düzenli , Mahalle Temsilcilerimiz Kadir Şener , Ayten Öner ve Emekçi Partililerimizle Lokmaları Dağıttık.
Hak Lokmalarını Kabul Etsin !!!” ifadeler yer aldı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ise paylaşımında “Ataşehir CHP İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Başkan Yardımcımız Sadık Semih Kayhan İlçe yöneticilerimiz ve CHP Ataşehir Kadın Kolu Başkanı Seval Düzenli  ile CHP Aşık Veysel ve Mustafa Kemal Mahalle  Temsilciliğimizin aşure lokma dağıtımına katıldık. Hak kabul eylesin.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ